Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenského herca pripútal film na lôžko: MRAZIVÝ POHĽAD… Schudol 10 kíl a prišiel o vlasy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: DONART Production)

PRAHA - Marián Mitaš je obľúbeným slovenským hercom, ktorý si zahral v nespočetnom množstve seriálov aj filmov. Objavil sa dokonca aj v snímke The Gray Man, po boku hviezdneho Ryana Goslinga. Z charizmatického fešáka je však aktuálne pochudnutý muž takmer bez vlasov.

Za všetko môže nový český film s názvom Nemé tajomstvá režiséra Tomáša Mašína, ktorý sa nedávno dotočil. Marián musel kvôli postave Martina schudnúť celých 10 kíl a oholiť si hlavu. Veterinár, ktorého stvárňuje, je totiž po ťažkom úraze hlavy - dokopal ho kôň - a ochrnutý na pol tela, skončil pripútaný na lôžko. 

Slovenského herca pripútal film
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: DONART Production)

„Tá moja postava tým, že je pripútaná na lôžko po dobu približne pol roka, ochabuje mu svalstvo, nechutí mu jesť, tak samozrejme chudne. Takže som aj ja musel schudnúť. Chodil som posilňovať, behať a jazdil som na bicykli. Musel som si, samozrejme, upraviť aj jedálniček s výživovým poradcom. Celé to skončilo pri krabičkách,“ uviedol Mitaš. 

Jeho tréningy boli tak intenzívne, že si dokonca nechal priviesť bežecký pás aj na izbu hotela v Prahe, kde počas natáčania býval. „Tá príprava bola dosť aj o chápaní, čo sa deje s telom človeka po ochrnutí. Že nejde o slabé svaly, ale skôr o kŕč. Musel som sa naučiť, ako to telo držať,” opísal známy slovenský herec. Tam to však zďaleka neskončilo. 

Slovenského herca pripútal film
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: DONART Production)

„A ďalej sme sa s popredným slovenským logopédom Dr. Čefalvajom bavili o tom, čo sa deje človeku v afázii (vážna porucha reči, pozn. red.). Čo sa uňho poškodí, ako hľadá slabiky a tvorí hlásky. On napríklad úplne presne vie, čo chce povedať, ale ústa nefungujú,“ vysvetlil Mitaš. 

Viac o téme: Marián Mitaš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu