Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Roztomilá nemotorná panda Po už nebude sama: Zverejnili prvé oficiálne zábery

Kung Fu Panda Zobraziť galériu (2)
Kung Fu Panda (Zdroj: telkac.sk)

Spoločnosti DreamWorks Animation a 20th Century Fox zverejnili prvé zábery z animovanej snímky Kung Fu Panda 3, ktorú by mali do amerických kín uviesť koncom januára 2016. Na jednom z troch obrázkov vidieť hlavného hrdinu, pandu menom Po, ako sa v jazere blázni spolu s príslušníkmi svojho druhu.

Ďalší záber zobrazuje Poa, ako sa drží za plecia so svojím otcom Lim a na poslednom vidieť tancujúcu pandu ženského pohlavia. Zverejnené zábery naznačujú, že Po sa stretne s rodinou, o ktorej si myslel, že je mŕtva. Je tiež možné, že nájde lásku svojho života. Tou by mohla byť spomínaná tanečnica menom Mei Mei. Režisérkou animáku je rodená Juhokórejčanka Jennifer Yuh. O scenár sa postarali Jonathan Aibel a Glenn Berger.

Kung Fu Panda 3
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kernelscorner.com)

Prvýfilmo nemotornej pande Po, ktorá sa stala Dračím bojovníkom, mal premiéru na MFF v Cannes v roku 2008. Jednotlivé postavy nahovorili Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen či Lucy Liu, ktorí postavičkám prepožičajú hlasy aj v Kung Fu Pande 3. Snímka Kung Fu Panda (2008) si v kategórii animovanýchfilmovvyslúžila nomináciu na Oscara a nominovali ju aj na Zlatý glóbus. V roku 2011 sa do kín dostalo pokračovanie, ktoré tiež nominovali na Oscara. Okrem toho o pande Po vznikli aj seriál Kung Fu Panda (2011) a krátkefilmyKung-fu panda: Tajomstvá Zúrivej päťky (2008) či Kung-fu panda oslavuje sviatky (2010).

Viac o téme: Kung Fu Panda 3
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu