Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsní chlapci z Bad Boys sa dočkajú pokračovania: Tešiť sa môžete hneď dvakrát!

(Zdroj: internet)

Spoločnosť Sony Pictures uviedla na trh dátumy šestnástich filmov, ktoré sa dočkajú svojej premiéry v priebehu rokov 2016 až 2019. Medzi nimi je aj populárna komédia Bad Boys, a to hneď dvakrát. Diváci sa dočkajú tretieho aj štvrtého dielu.

V hlavných úlohách sa pravdepodobne opäť predstaviaWillSmitha MartinLawrenceako drsní detektíviMike Lowery a Marcus Burnett. Svoje účinkovanie v plánovaných pokračovaniach ďalší herci zatiaľnepotvrdili.

Sony Pictures určite plánujúangažovať Willa Smitha do tretieho dieluV týchto dňoch však natáča v Toronte film Suicide Squad a či ponuku príjme je zatiaľ otázne.Smith totiž potvrdil učinkovanie vo filme Collateral Beauty, v ktorom má nahradiť Hugha Jackmana.

Médiá v júni avizovali, že tretí diel Bad Boys bude mať na starosti Joe Carnahan, ktorý prepíše pôvodný scenár od Davida Guggenheima. Kto napíše scenár a ujme sa režisérskej pozície štvrtého dielu zatiaľ nie je známe. Začiatok natáčaniatretieho pokračovania je naplánovaný na prelom rokov 2015 a2016.

Spoločnosť zatiaľ nezverejnila žiadne detaily o filme, takže nie je známe, či to bude poslednýkrát, kedy uvidíme túto nezabudnuteľnú dvojicu hercov na plátne spoločne. Premiéry pokračovaní sú naplánované na 17. februára 2017 a 3. júla 2019.

Viac o téme: Will Smith Martin LawrenceBad Boys
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu