Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opäť sa bude hriešne tancovať: Pripravujú remake kultového filmu

Hriešny tanec Zobraziť galériu (3)
Hriešny tanec

Romantická dráma Hriešny tanec (1987) sa dočká nového spracovania. Postará sa o to americká spoločnosť Lionsgate TV. V pripravovanom trojhodinovom filme sa ako Baby predstaví herečka a speváčka Abigail Breslin. O réžiu sa má postarať Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujme úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry nie je zatiaľ známy. Tvorcovia nezverejnili ani meno herca, ktorý stvárni Johnnyho.

Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá s rodičmi a sestrou prichádza do hotela na prázdniny. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére.

Hriešny tanec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet, FB)

Skladbe (I've Had) The Time Of My Life z filmu udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.

Abigail Breslin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Abigail Breslin si v roku 2007 vyslúžila nominácie na Oscara a britskú filmovú cenu BAFTA za vedľajšiu rolu v dramédii Malá Miss Sunshine (2006). Zahrala si aj vofilmochZnamenia (2002), 12 podmienok dedičstva (2006), Iba na objednávku (2007), Zabudnutý ostrov (2008), Určite, možno (2008), Zombieland (2009), Pre moju sestru (2009), Enderova hra (2013), Tiesňová linka (2013) alebo Blízko od seba (2013). V súčasnosti účinkuje v seriáli Scream Queens (2015). Ako speváčka vydala album The World Now (2015).

Viac o téme: Hriešny tanecAbigail Breslin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu