Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra popovej legendy po boku tých najlepších: Paris Jackson čaká filmový debut!

Paris Jackson Zobraziť galériu (3)
Paris Jackson (Zdroj: SITA)

Dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona Paris sa predstaví v zatiaľ nepomenovanej dramatickej komédii o americkom biznismenovi, ktorý sa stane zločincom. Zahrať by si mala ostrú 20-ročnú Nelly. Bližšie informácie o postave však zatiaľ tvorcovia nezverejnili. Pre 19-ročnú Jackson bude účinkovanie v projekte filmovým debutom.

Príbeh sa odohráva v Mexiku a sústredí sa na biznismena, ktorý sa zapletie do problémov s mexickými drogovými barónmi, najatými žoldniermi i DEA (Národný úrad pre kontrolu obchodu s drogami, pozn. red.) a snaží sa prežiť na jednom z najnebezpečnejších miest na svete.

Paris Jackson
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Epizódu seriálu o Michaelovi Jacksonovi neodvysielajú: Urazená dcéra nešetrila kritikou!


O réžiu projektu z dielne spoločnosti Amazon sa postará Nash Edgerton, ktorý snímku zároveň produkuje. V dramatickej komédii sa predstavia aj Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Yul Vazquez, Thandie Newton či Sharlto Copley. Autormi scenára sú Anthony Tambakis a Matt Stone.

Paris Jackson
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Paris Jackson sa od smrti svojho otca v roku 2009 viackrát objavila v televíznych reláciách venovaných jeho osobe, ako napríklad v roku 2012 v Oprah's Next Chapter či o rok neskôr v talkshow Ellen DeGeneres. Ako hostka sa vlani ukázala v projekte iluzionistu Crissa Angela s názvom Criss Angel Trick'd Up a tento rok sa predstavila aj v jednej epizóde seriálu Star (2016). Venuje sa i modelingu.

Viac o téme: Charlize TheronAmanda SeyfriedParis Jackson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu