Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Legendárne Jumanji sa vracia v novom šate: Robina Williamsa vystriedal The Rock

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Pamätáte si ešte na prvý film s hrou Jumanji, kde hlavnú postavu stvárnil nezabudnuteľný Robin Williams? 22 rokov od premiéry tejto snímky sa dočkáme pokračovania v novom štýle, ktoré sa pokúsi zopakovať kreativitu a úspech svojho predchodcu.

Doba sa mení a keďže stolné hry už pre množstvo mladých vyšli z módy, na rad sa dostane počítačová hra. Po tom, čo štvorica študentov objaví starú konzolu, všetkých ich “vtiahne” do šialeného sveta Jumanji. S prekvapením zisťujú, že na seba vzali podobu avatarov z hry, ktoré si zvolili ešte v bezpečí nášho sveta.

Z nevýrazného Spencera sa tak stane dobrodruh, svalovec Fridge sa zmení na drobného génia, z krásnej blondíny Bettany je zavalitý profesor a z nemotornej Marthy odvážna bojovníčka. Jumanji však nestačí len hrať, treba ho vyhrať. Na to, aby sa im to podarilo a aby v hre neostali naveky, musia zmeniť svoj pohľad na svet, no najmä na samých seba.

Na režisérskej stoličke sedel Jake Kasdan, ktorý sa postaral o snímky, ako Sex Tape a Mrcha učiteľka. Herecké obsadenie činí mená ako Dwayne Johnson, Kevin Hart,Jack Black,Karen Gillan,Nick Jonas čiVirginia Newcomb, takže dúfame, že sa im podarí naplniť potenciál tejto akčnej rodinnej komédie.

Jumanji: Vitajte v džungli do slovenských kín zavíta už 21. decembra tohto roku. Pozrite si slovenský trailer o pár riadkov nižšie. Čo naň hovoríte? Cítite z neho nostalgiu pôvodného filmu?

Viac o téme: JumanjiThe Rock
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu