Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koniec ságy Star Wars sa blíži: Nový TRAILER! Zíde posledný Jedi z cesty? Návrat princeznej Leii

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Star Wars)

Je to tu! Koniec veľkolepej ságy Star Wars sa blíži. Na konferencii D23 zverejnili prvý trailer k deviatej a zatiaľ poslednej epizóde s podnázvom The Rise of Skywalker. Zdá sa, že koniec ságy bude naozaj epický. Všetkých prekvapila Rey v čiernom plášti s červeným svetelným mečom. Prejde na druhú stranu a pridá sa k Sithom alebo má niečo v pláne?

Konečne sme sa dočkali. Prvý náhľad na posledný a finálny diel epickej ságy Star Wars je tu. Dočkáme sa finálneho boja medzi Rey a Kylo Renom. Trailer spolu s ďalšími prekvapivými zábermi zverejnili na konferencii D23, ktorá sa konala cez víkend v Anaheime v Kalifornii. Vo fanúšikoch zanechali množstvo otázok.

Nový TRAILER k deviatej epizóde

Posledný Jedi s mečom Sitha

Trailer začína pohľadom na staré epizódy a pripomína nám, ako sa príbeh vyvíjal. Kríži sa s niekoľkými zábermi na najnovšiu epizódu. Dočkáme sa aj veľkého súboja medzi Rey a Kylo Renom, ktorý sa podľa traileru odohráva niekde na plošine uprostred rozbúreného mora.

Koniec ságy Star Wars
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Star Wars)

Podľa niektorých úvah môže v prípade „bojovej plošiny“ ísť o ruiny Hviezdy smrti. Na konci traileru sa objaví Rey v čiernom plášti a s červeným svetelným mečom, ktorý používa temná strana - Sithovia... V mnohých to vyvolalo otázniky, či zíde posledný Jedi z cesty, alebo je to len prefíkaný plán. Nechajme sa prekvapiť.

Vráti sa princezná Leia?

Okrem iného sa v traileri blysla opäť aj princezná Leia. Išlo o zábery z prvej epizódy poslednej trilógie Sila sa prebúdza. „Samozrejme, nemôžeme hovoriť o hereckom obsadení bez toho, aby sme sa rozprávali o Carrie Fisher. Princezná Leia je skutočne v mnohom srdcom tohto príbehu. Nemôžeme sa rozprávať o konci deviatich filmov bez nej. Uvedomili sme si, že máme natočené zábery zo siedmej epizódy, ktoré môžeme vidieť v inom svetle. Takže Carrie ako Leia bude vo filme,“ povedal režisér J. J. Abrams.

Koniec ságy Star Wars
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Lucasfilm)

The Rise od Skywalker alebo Vzostup Skywalkera uzavrie deväťdielnu ságu, ktorá sa začala v roku 1977 štvrtou epizódou s podnázvom Nová nádej alebo, ak sa na to pozrieme chronologicky, prvou epizódou v roku 1999 Skrytá hrozba. Opäť uvidíme Daisy Ridley, Adama Drivera, Johna Boyegu, Oscara Isaaca a LupituNyong’o, ale aj nové tváre. Spolu s nimi sa vrátia predstavitelia z prvých trilógií Mark Hamill, Carrie Fisher, Billy Dee Williams a Ian Mc Diarmis. Deviata epizóda by mala mať premiéru 20. decembra tohto roka.

Prvý TRAILER zverejnili v apríli tohto roka

Viac o téme: Star WarsThe Rise of Skywalker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu