Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Aquaman bol najväčším hitom DC: Dátum vydania pokračovania je známy... Čo všetko o ňom vieme?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Photo © Warner Bros.)

Film Aquaman sa po svojom vydaní v roku 2018 stal najväčším filmom DC v histórii a takmer každého prekvapil. Množstvo fanúšikov sa už nevie dočkať, kedy sa odohrá pokračovanie. V súčasnosti už vieme, kedy by malo mať premiéru, no to, čo nás presne čaká, stále zahaľuje rúško tajomstva.

Je to oficiálne! Warner Bros vyvíja pokračovanie superhrdinského akčného filmu Aquaman. James Wan bude opäť pôsobiť ako režisér, čo nie je nič prekvapujúce, ak vezmeme do úvahy to, že ide o najvýraznejší film DC všetkých čias.

Jason Momoa a Amber Heard
Zobraziť galériu (4)
Jason Momoa a Amber Heard  (Zdroj: Photo © Warner Bros.)

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi zo stajne DC Comics odhaľuje v prvej časti pôvod Arthura Curryho, napoly človeka, napoly obyvateľabájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hoden stať sa tým, pre čo bol zrodený - kráľom.

Pokračovanie je v súčasnosti naplánované na16. decembra 2022, teda až o štyri roky po prvej časti.Natáčať by sa malo začať budúci rok. „Všetko je zmapované,“povedal Jason Momoaminulý rok preRadioTimes.com. "Ale nepovedal by som, že ešte majú konečný scenár," prezradil.

Jason Momoa
Zobraziť galériu (4)
Jason Momoa  (Zdroj: Photo © Warner Bros.)

Takmer každý z hlavných hercovby sa mal vrátiť v pokračovaní, a tedaJason Momoa ako Arthur Curry/Aquaman, Amber Heard ako Mera, Willem Dafoe ako Vulko, Patrick Wilson ako Orm, Nicole Kidman ako Atlanna, Yahya Abdul-Mateen ako Black Manta a Dolph Lundgren ako Nereus.

Napriek tomu, že celkové obsadenie ešte nie je oficiálne,zdá sa, že predstaveľ vládcu morí potvrdil svoju účasť na pokračovaní."Som trochu informovaný (o záležitostiach týkajúcich sa Orma)," povedal Wilson preHollywood Reporter. "Mám niekoľko nápadov, kam sa Orm hodil, ale nebudem o nich hovoriť," uviedol Wilson s tým, že podľajeho postavu len tak nemôžu zabiť, pretože je príliš dôležitý pre cestu Arthura.

Patrick Wilson ako Orm
Zobraziť galériu (4)
Patrick Wilson ako Orm  (Zdroj: Photo © Warner Bros.)

Pokračovanie sa pravdepodobne bude odohrávaťv prvých dňoch vlády nového kráľa Aquamana, a je viac než možné, žesa bude zaoberaťprvou hrozbou, ktorej čelí ako kráľAtlantídy. Rolu hlavného darebáka môže získať okrem Orman aj Black Manta, ktorýje veľkýmnepriateľom Aquamana, takže by pre divákov nebolo divné, keby mu v pokračovaní dali väčšiu úlohu.

Okrem nich všakexistuje veľa postáv, ktoré si brúsia zuby na trón a príšery, ktoré ho chcú zničiť. Ako to celé vymyslia, necháme sa prekvapiť. No podľa Digital Spy prvé ukážky neuvidíme skor, ako na konci budúceho roka.

Viac o téme: Aguaman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu