Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Šialený trailer k filmu Borat 2: Mocného politika dokonca nazval penisom

(Zdroj: Twitter)

Britský komik Sacha Baron Cohen zverejnil upútavku k druhému dielu filmu Borat. Súčasťou videa je tiež scéna, v ktorej si herec prezlečený za amerického prezidenta Donalda Trumpa robí žarty z viceprezidenta Mikea Penca. Napísal o tom denník The Hill.

V upútavke sa Borat Sagdijev snaží vydať svoju dcéru za "niekoho, kto má blízko k trónu", čím zrejme myslí práve viceprezidenta. Na konci videa herec prezlečený za prezidenta Trumpa so svojou hereckou kolegyňou prehodenou cez plece naruší Konferenciu konzervatívnej politickej akcie (CPAC) vo chvíli, keď Pence hovorí k publiku. "Michael Penis, priniesol som vám dievča," zakričí Cohen v prevleku z davu.

O tom, že niekto februárovú konferenciu skutočne narušil, vtedy informoval pravicový web The Daily Caller. Uniklo mu však, že išlo o známeho komika. Web napísal, že demonštrant prezlečený za prezidenta začal po menej ako desiatich minútach Pencevho prejavu z publika kričať niečo o Trumpovi a "bielej nadradenosti".

Druhý diel Borata vyjde na Amazon Prime 23. októbra, teda krátko pred americkými prezidentskými voľbami 3. novembra. Na začiatku upútavky Borat hovorí, že prvým filmom z roku 2006 Kazachstan zahanbil a teraz sa vracia do USA kvôli tajnej misii.

V Spojených štátoch však Borata všetci spoznávajú, tak sa začne rôzne maskovať a prezliekať. V jednej chvíli skončí v karanténe so skupinou mužov, ktorí tvrdia, že demokrati sú nebezpečnejší ako pandémia covidu-19.

Viac o téme: Sacha Baron CohenBorat 2Mike Pence
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu