Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Božská Salma Hayek (56) a Channing Tatum (42) MILENCAMI: Toto VIDEO vzruší každého!

Salma Hayek a Channing Tatum stvárnili pred kamerami milencov. Zobraziť galériu (2)
Salma Hayek a Channing Tatum stvárnili pred kamerami milencov. (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Scény nabité vášňou a erotikou! Fanúšičky Channinga Tatuma (42) a filmu Magic Mike sú vo vytržení. Dôvodom je trailer k tretiemu pokračovaniu filmu, ktorý nesie názov Magic Mike´s Last Dance a do kín by sa mal dostať vo februári budúceho roka. Ako prezrádzajú vybrané zábery z filmu, ženy, ale ani muži sa pri jeho sledovaní rozhodne nudiť nebudú.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Channing Tatum v uplynulých mesiacoch pracoval na pokračovaní príbehu o striptérovi menom Magic Mike. Štúdio Warner Bros. v uplynulých hodinách zverejnilo trailer k počinu Magic Mike´s Last Dance a verejnosť neskrýva nadšenie. 

VIDEO: Trailer k filmu Magic Mike´s Last Dance. 

Ako prezrádza samotný úryvok, svalnatý fešáčik sa rozhodne svoje striptérske umenie predviesť bohatej paničke, ktorú stvárnila Salma Hayek. Erotikou nabité predstavenie, ktoré jej v súkromí predvedie, je také vzrušujúce, že zrejme nejedna diváčka by si to s tmavovláskou hneď vymenila.

Kráska sa do striptéra zamiluje a navrhne mu, aby spolu vytvorili veľkolepú tanečnú a vzrušujúcu šou v Londýne. „Ľudia sa od seba odpojili. Prebudíme ich takou vlnou vášne, akú nikdy pred tým nepocítili,” uviedla panička, ktorú stvárnila krásna Hayek. 

A veru, veľkú vášeň pociťujú ľudia už pri sledovaní samotného traileru. „Tak toto si určite nenechám ujsť. Salma Hayek je úžasná herečka a všetko, čo robí, robí s veľkou vášňou,” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov. Viacerí vyzdvihujú krásu a sexepíl slávnej herečky, ktorá je aj vo svojom veku naozaj brutálne sexi.   

Salma Hayek je jednoducho bohyňa.
Zobraziť galériu (2)
Salma Hayek je jednoducho bohyňa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Channing TatumSalma HayekMagic Mike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu