Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Zabudnite na drsného Kapitána Ameriku: Chris Evans chystá citovú bombu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Presne tak. Po úlohe Kapitána Ameriku sa Chris Evans predstaví v hlavnej úlohe vo filme Gifted (2017) spolu s ešte len desaťročnou Mckennou Grace. Aj tu bude musieť istým spôsobom využiť svoje superschopnosti. Musí sa postarať o malú Mary, dcéru svojej sestry, ktorej sľúbil normálny život. Už v mladom veku je v nej matematický génius.

Chris Evans sa v úlohe Franka Adlera predstaví svojím fanúšikom v úplne inom svetle. Jeho maličká neter Mary (Mckenna Grace) ostala po smrti svojej matky sama s ujom. Frank sestre sľúbil, že sa postará o to, aby mala Mary normálne detstvo a normálny život. Do toho všetkého sa však primieša jej babička, ktorá chce vo vnučke naplno rozviť matematického génia a bráni Frankovi vo výchove malej Mary.


Mohlo by vás zaujímať: Ach, tie letné lásky: Aj hviezdy vedia stratiť hlavu - toto sú ich romániky!


To, že je Mary malý génius si všimla jej učiteľka v škole Bonnie (Jenny Slate), a tým sa spustil celý príbeh. Evans v ňom ukáže svoju emocionálnu stránku a po sérii snímok, kde sa predstavil ako Kapitán Amerika, sa na chvíľu ocitne v úlohe citlivého uja Franka. To však nie je všetko. Z filmových plátien bude sálať aj poriadna chémia.

Chris Evans vo filme Gifted s Jenny Slate.
Zobraziť galériu (2)
Chris Evans vo filme Gifted s Jenny Slate.  (Zdroj: etonline.com)

Filmová pani učiteľka Bonnie v podaní Jenny Slate blízko k ujovi Frankovi presne tak, ako má Jenny Slate blízko ku Chrisovi Evansovi. Prednedávnom totiž herci oficiálne potvrdili, že tvoria pár a Jenny sa vyjadrila, že sa jej konečne splnil sen. Chodiť s Chrisom je vraj ako chodiť so svojím vysnívaným chlapcom zo siedmej triedy. Na snímku sa diváci môžu tešiť v roku 2017.

Viac o téme: Chris EvansJenny SlateGifted
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu