Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Éterická Češka v novom filme šokuje: Hotové sexuálne orgie!

Plagát k filmu Hranice lásky Zobraziť galériu (2)
Plagát k filmu Hranice lásky (Zdroj: Endorfilm)

PRAHA - Hanblivosť tu nemala miesto! Už od 10. novembra si diváci v našich kinách budú môcť pozrieť počin s názvom Hranice lásky. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárnila étericky pôsobiaca herečka Hana Vagnerová (39). Romantiku v tomto filme však nečakajte. Ako prezrádza aj trailer, ide skôr o eroticky ladenú drámu, ktorá rozhodne nie je pre puritánov.

Hana Vagnerová sa na tomto česko-poľskom filme podieľala aj ako jedna zo scenáristov. Okrem nej sa pred kamerami predviedli napríklad aj Matyáš Řezníček, Martin Hofmann, Antonie Formanová, či Elizaveta Maximová.

Dráma Hranice lásky zachytáva príbeh Hany, ktorá vo vzťahu s Petrom začína pociťovať akýsi stereotyp. Rozhodne sa ho okoreniť tým, že s ním začne zdieľať svoje erotické predstavy. Nuž a od rozprávania je len na skok k činom... A Hana s Petrom sa pustia do experimentu plného erotiky a neviazaného sexu. Priestor opäť dostane aj polyamoria, ktorá v susedných Čechách má svojich zástancov.

VIDEO: Trailer k filmu Hranice lásky. 

Ako Hana v rozhovore pre totalfilm.cz uviedla, prácu na tomto filme si užila a byť v pozícii jedného z autorov bolo pre ňu veľmi zaujímavé a dobrodružné. Sama sa napríklad podieľala aj na výbere svojho filmového partnera. „Bolo dôležite, aby medzi nami fungovala nejaká chémia, aby to medzi nami bolo uveriteľné. Keď prišiel na kasting Matyáš Řezníček, bolo to jasné,” uviedla Vagnerová. 

Sympatická herečka zároveň dodáva, že film Hranice lásky je veľmi odvážny „Už či sa to týka emócií, nahoty alebo intimity. Nikdy som ale nemala pocit, že by to režisér nejako zneužil. Chceli sme, aby diváci mali pocit, že s tým párom naozaj žijú. Aby si kládli rovnaké otázky, ako si kladú tí dvaja na plátne,” dodala. Či sa im to podarilo, sa budete môcť na vlastné oči presvedčiť v slovenských kinách už čoskoro. 

Tvorcovia film prvýkrát predstavili verejnosti v lete, v rámci Filmového festivalu v Karlových Varoch.
Zobraziť galériu (2)
Tvorcovia film prvýkrát predstavili verejnosti v lete, v rámci Filmového festivalu v Karlových Varoch.  (Zdroj: Film Servis Festival Karlovy Vary)

Viac o téme: Hranice lásky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu