Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský futbalista poriadne prekvapil: Fíha! Toto by ste fakt nečakali

Ján Ďurica si vyskúšal, aké to je byť dabingovým hercom. Zobraziť galériu (2)
Ján Ďurica si vyskúšal, aké to je byť dabingovým hercom. (Zdroj: Magic Box Slovakia)

BRATISLAVA - Predstavil sa v netradičnej úlohe! Úspešný slovenský futbalista Ján Ďurica má na konte novú, poriadne zaujímavú, skúsenosť. Nedávno si totiž vyskúšal, aké to je, byť dabingovým hercom.

Dlho očakávané pokračovanie legendárneho filmu Asterix a Obelix mieri do slovenských kín. Na jeho slávnostnom uvedení nechýbal ani bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica.

Ján Ďurica zavítal na premiéru so svojou snúbenicou.
Zobraziť galériu (2)
Ján Ďurica zavítal na premiéru so svojou snúbenicou.  (Zdroj: Magic Box Slovakia)

Úspešný obranca totiž v snímke prepožičal svoj hlas bývalému kolegovi, švédskemu futbalovému útočníkovi Zlatanovi Ibrahimovičovi. „Bolo to pre mňa niečo úplne nové,“ hovorí o svoje prvej dabingovej skúsenosti Ďurica a pokračuje: „Ale tešilo ma to. Spolupráca bola výborná, ľudia príjemní, cítil som sa dobre a bolo to zábavné. Ak príde ďalšia takáto ponuka, asi ju neodmietnem, treba sa otvárať novým možnostiam,“ dodáva s úsmevom.

VIDEO: Trailer k filmu Asterix a Obelix: Ríša stredu. 

Diváci okrem neho budú môcť počuť Pavla Plevčíka ako Asterixa a Pavla Topoľského ako Obelixa. Herec Peter Sklár prehovorí za postavu Júliusa Cézara. V slovenskom znení ďalej účinkujú Igor Krempaský, Zuzana Vačková, Petra Vajdová, Marek Ťapák, Peter Krajčovič, Judita Bilá, Juraj Hrčka, Martin Kaprálik, Martin Madej, Juraj Predmerský a ďalší.

O filme Asterix a Obelix: Ríša stredu:

Píše sa rok 50 pred Kristom. Čínska cisárovná bola práve uväznená po štátnom prevrate, ktorý vyvolal zradný princ Deng Tsin Qin. S pomocou fénického kupca Finalthesisa a jej verného telesného strážcu Maj Weja uteká cisárovnina jediná dcéra princezná Sass-Yi do Galície, aby požiadala o pomoc dvoch udatných bojovníkov Asterixa a Obelixa, ktorí sú vďaka čarovnému elixíru obdarení nadľudskou silou. Naši dvaja nerozluční hrdinovia s radosťou súhlasia, aby pomohli princeznej zachrániť matku a oslobodiť krajinu. A tak sa začína veľká cesta a dobrodružstvo na ceste do Číny. Ale Cézar a jeho mocná armáda, túžiaca po novom dobývaní, smerujú aj do Ríše stredu...

Film ASTERIX a OBELIX: Ríša stredu si v slovenských kinách môžete vychutnať od 2. februára 2023. 

Viac o téme: Asterix a Obelix: Ríša stredu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu