Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka v TICHOSTI porodila 4. dieťa: Po TEHOTENSTVE už niet ani stopy!

Blake Lively Zobraziť galériu (2)
Blake Lively (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Akoby ani nebola tehotná! V uplynulých hodinách nielen v Spojených štátoch amerických všetci žili podujatím Super Bowl. S nadšením ho sledovala aj herečka Blake Lively, ktorá sa o túto informáciu podelila aj so svojimi fanúšikmi. Nuž a pri tej príležitosti zároveň svetu vyzradila, že jej tehotenské bruško je už minulosťou.

Krásna herečka Blake Lively našla svoje šťastie po boku herca Ryana Reynoldsa. Spoločne s ním si plní svoje sen o veľkej rodine. Dvojica má spolu tri dcérky - James (7), Inez (6) a Betty (3). Nuž a vyzerá to tak, že v úplnej tichosti a tajnosti priviedla na svet už aj svoje štvrté dieťatko. 

FOTO: V decembri sa ešte herečka pýšila tehotenským bruškom.

Blake Lively a Ryan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kráska, ktorá sa ešte nedávno pýšila tehotenským bruškom, totiž v nedeľu zverejnila fotografiu so svojím mužom a svokrou, Spoločne si užívali Super Bowl a podelili sa aj o momentky jedla, na ktorom si pochutnávali. 


Pozrite si tiež:

Obrovské PREKVAPENIE na Super Bowl: Rihanna je opäť TEHOTNÁ!


Fanúšikov ale oveľa viac zaujal pohľad na herečku, ktorá pôsobila dojmom, akoby ani vôbec nebola tehotná. „V tichosti porodiť a potom vyzerať takto skvele. To je tvoja špecialita,” znie jeden z vybraných komentárov. Hoci prominentná dvojica zatiaľ neprezradila meno ani pohlavie svojho štvrtého dieťatka, ich priaznivci nešetria gratuláciami a slovami plnými nadšenia. Nechajme sa prekvapiť, kedy konečne prezradia viac...

 

Viac o téme: Ryan ReynoldsBlake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu