Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pamätáte si okatú Rizzo z Pomády? Uplynulo 45 rokov... TOTO je jej najnovšie FOTO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: 1978 Paramount Pictures)

LONDÝN - Hudobný film Pomáda patrí k najkultovejším počinom všetkých čias. Od jeho premiéry uplynulo už neuveriteľných 45 rokov a krásna Sandy, ktorú stvárnila Olivia Newton John (†73), už nie je medzi nami. Jej kamarátka z obrazoviek, drsniačka Rizzo vo februári oslávila 79. narodeniny. Pozrite, toto sú jej najnovšie fotky!

Na svete je len málo ľudí, ktorí by nevideli kultový film Pomáda. Jednu z výrazných postáv si tam zahrala aj grécka herečka Stockard Channing. V tom čase mala 34 rokov... Od premiéry amerického trháku však uplynulo už 45 rokov a vo februári kučeravá rebelka Rizzo oslávila 79. narodeniny. 

Pamätáte si okatú Rizzo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: 1978 Paramount Pictures)

A dnes by ste ju zrejme už ani nespoznali. Svojmu krátkemu účesu dala už dávno zbohom, nechala si ich narásť po ramena a odfarbiť na blond. Fotografi ju pred pár mesiacmi zachytili v londýnskej štvrti Soho, keď čakala na taxík. Hviezda sa maskovala čiernymi slnečnými okuliarmi a voľným oblečením.

A hoci o rok oslávi už svoje 80. narodeniny, rozhodne sa na toľko necíti. „Som najstarší teeneger na svete,“ priznala pred pár dňami v britskej talkshow Lorraine. 

FOTO: Herečka Stockard Channing vo februári 2023

Pamätáte si okatú Rizzo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

FOTO: Herečka vo filme Smrt roku 2021!

Pamätáte si okatú Rizzo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: PomádaStockard Channing
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu