Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké ODHALENIE českého herca: Je GAY... Cez víkend sa "oženil" s mladým boháčom!

(Zdroj: Pixabay)

PRAHA - Dlho sa v českom šoubiznise hovorilo, že herec a spevák Milan Peroutka (33) má vzťah. Nikto však ani len netušil, že nejde o ženu, ale o muža. Jeho poslednou láskou bola totiž kolegyňa Michaela Doubravová a odvtedy si známy Čech svoje súkromie strážil. Aktuálne však urobil veľké odhalenie... Je gay a cez víkend sa "oženil" s mladým boháčom!

Milan Peroutka sa v českom šoubiznise pohybuje prakticky od narodenia. Jeho otcom bol totiž bubeník skupiny Olympic, Milan Peroutka, ktorý v roku 2013 vo veku 49 rokov tragicky zomrel. Aj samotný Milan "junior" je však úspešným umelcom - venuje sa herectvu, má vlastnú kapelu a niekoľko rokov moderoval Snídaně s Novou.

O jeho súkromí sa však toho, od rozchodu s kolegyňou Michaelou Doubravovou, veľa nevedelo. O to väčšie prekvapenie bolo jeho aktuálne odhalenie. Na sociálnej sieti Instagram oznámil, že má vzťah. Nie však so ženou, ale s mužom. Navyše sa cez víkend stihol aj "oženiť". Jeho vyvoleným sa stal 25-ročný Dominik Roubínek, ktorý je synom miliardárky. 

„Nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Mám chlapca. Je skvelý. Je natoľko skvelý, že som sa otvoril možnosti mať chlapca. Že som ho predstavil rodine a kamarátom. A pritvrdzujem, že som sa rozhodol si ho v sobotu vziať a predstaviť aj vám! Ani neviete, ako veľmi si prajem, aby ste s tým boli v pohode aj vy,“ napísal v dlhom statuse a pridal aj spoločné fotky. 

Podľa informácií portálu Blesk.cz si dvojica svoje áno povedala cez víkend v luxusnom hotelovom rezorte Chateau Mcely v Česku.

 

 

Viac o téme: Milan Peroutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu