Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Český herec po "svadbe" s milionárom: Teraz by chcel BÁBÄTKO!

(Zdroj: Instagram M.P.)

PRAHA - V nedeľu sme na Telkáči informovali o veľkom odhalení českého herca a speváka Milana Peroutku (33). Zverejnil, že je gay a dokonca sa cez víkend už stihol aj "oženiť". Do registrovaného partnerstva vstúpil s 25-ročným Dominikom Roubínkom. No a teraz by dvojica chcela bábätko!

O súkromí Milana Peroutku sa toho v posledných rokoch veľa nevedelo. Po tom, čo sa rozišiel s hereckou kolegyňou Michaelou Doubravovou, verejnosti žiadnu novú partnerku nepredstavil. O to väčším prekvapením pre verejnosť bolo, keď cez víkend prezradil, že je opäť vo vzťahu. Nie však so ženou, ale s mužom. 


Prečítajte si tiež:

Veľké ODHALENIE českého herca: Je GAY... Cez víkend sa "oženil" s mladým boháčom!


Syn tragicky zosnulého bubeníka skupiny Olympic sa zamiloval do 25-ročného Dominika Roubínka, ktorý je synom miliardárky. A o tom, že to dvojica spolu myslí naozaj vážne, svedí aj fakt, že cez víkend vstúpili do registrovaného partnerstva. Svoju polovičku tak známy Čech po rokoch hľadania konečne našiel... A teraz by si chcel splniť ďalší sen. 

Podľa blízkeho kamaráta túži dvojica po dieťati. Sám Milan to napokon naznačil v rozhovore, ktorý poskytol pred pár mesiacmi. Vtedy sa však ešte o jeho orientácii nevedelo. „U mňa je všetko dobré, vrátane súkromia. Mám dokonca prírastok do rodiny - francúzskeho buldočka Bohouška - a ďalej chcem rodinu tiež rozširovať. Plánujem to,“ povedal ešte na jar. 

A keď sa ho českí novinári pýtali, či už pre to našiel svoju ideálnu polovičku, slová potvrdil. „Áno, vyzerá to tak, že som ju našiel. Teraz ešte musíme nejakým spôsobom zamiesiť,“ povedal pre reláciu Showtime televízie Prima. 

Viac o téme: Milan Peroutka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu