Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nela Pocisková v jojkárskej Nemocnici KONČÍ: Prijala ponuku do iného projektu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Seriál Nemocnica bol prvou ponukou, ktorú Nela Pocisková (32) prijala po niekoľkoročnej materskej dovolenke. Vrátila sa na televízne obrazovky a jej postavu v jojkárskom počine diváci milovali. Doktorka Vargová však v Nemocnici končí. Herečka zo seriálu odchádza, prijala totiž ponuku do iného projektu!

Televízia Joj v týchto chvíľach už natáča ďalšie pokračovanie obľúbeného seriálu Nemocnica. A hoci sa na televízne obrazovky vráti v plnej zostave, dlho tomu tak nebude. Nela Pocisková totiž v seriáli končí. Potvrdila nám to aj samotná televízia.

Nela Pocisková v jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Postava obľúbenej doktorky Vargovej odchádza zo seriálu Nemocnica, pretože je tehotná. Pozorný divák vie, že jej tehotenstvá nedopadli najlepšie a doktorka Vargová sa tentokrát rozhodla, že nenechá na náhodu a urobí všetk preto, aby dieťatko donosila,“ vyjadrila sa pre Telkáč.sk PR manažérka seriálu Katarína Nosková.

Herečka zo seriálu odchádza, pretože prijala ponuku do iného projektu. „Herečka Nela Pocisková však v televízii JOJ nekončí. Prijala ponuku do pripravovaného seriálu Ranč a pre novú postavu už dlhšiu dobu trénuje jazdu na koni. Seriál pochádza od kreatívnej producentky Danice Hričovej, ktorá stojí aj za mimoriadne úspešným seriálom Nemocnica. Jeho nakrúcanie začne už čoskoro,“ dodala Nosková.

Nela Pocisková v jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nela PociskováRanč
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu