Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zvláštne MANÉVRE okolo pohrebu Jany Šulcovej (†76): TAJNOSTI... Súkromie strážila OCHRANKA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia)

PRAHA - Dnes o 16:15 sa v motolskom krematóriu konala posledná rozlúčka s legendárnou českou herečkou Janou Šulcovou (†76). No hoci mnohí čakali veľký pohreb, ako sa na uznávanú umelkyňu patrí, opak bol pravdou. Sprevádzali ho tajnosti a súkromie pozostalých strážila ochranka!

Presne pred týždňom verejnosť obletela správa o náhlom úmrtí 76-ročnej českej herečky Jany Šulcovej. Legenda, ktorá sa do pamäti divákov zapísala predovšetkým ako manželka Júliusa Satinského v komédii S tebou mě baví svět, zomrela 28. júla vo svojom dome na Veleslavíne.

A dnes sa v krematóriu v Motole konala posledná rozlúčka. Sprevádzali ju však zvláštne manévre. Informácie o mieste a čase totiž blízki do poslednej chvíle držali pod rúškom tajomstva. Dostala ich len hŕstva pozvaných a aj tí boli poučení, že o nich nemajú hovoriť ďalej.

Zvláštne MANÉVRE okolo pohrebu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

„Nesmieme podávať informácie,“ povedal českému Blesku muž priamo z krematória a rovnakú odpoveď dostali aj od Janiných kolegov. „Je to tajné, nemôžem vám o Jankinom pohrebe nič povedať,“ povedal jeden z nich. „A vôbec sa o mne nikde nezmieňujte!“ dodal skoro vystrašene.

A to nie je jediné, čím rodina Šulcovej na pohrebe šokovala. Kondolenčná kniha, ktorá bola pred smútočnou sálou, bola napríklad vystavená bez fotografie. A na to, aby sa v okolí krematória naozaj nepohyboval nikto nepozvaný, dohliadala ochranka. Fanúšikom tak zostáva jediné - sviečku za svoju obľúbenú herečku zapáliť doma. 

Zvláštne MANÉVRE okolo pohrebu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Repro foto YouTube/BontonfilmCZ)

Viac o téme: Jana Šulcová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu