Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Charizmatický Hayden Christensen: Zahrá si talianskeho cestovateľa?

Hayden Christensen
Hayden Christensen (Zdroj: feelgrafix.com)

Kanadský herec Hayden Christensen sa predstaví v pripravovanom dobrodružnom fantasy inšpirovanom životom talianskeho cestovateľa Marca Pola.

Na režisérsku stoličku sa posadí Rob Cohen, ktorý má na konte snímky ako Rýchlo a zbesilo (2001), xXx (2002) či Múmia: Hrob dračieho cisára (2008).Film pripravujú spoločnosti Paramount a ChinaFilmGroup v spolupráci s čínskymi spoločnosťami Yuehua Entertainment, HuahuaFilm& Media Culture a Phoenix Entertainment.


Ukážky z pokračovania legendy: Prvý trailer na nové Hviezdne vojny


Marco Polo podnikol v rokoch 1271 až 1295 cestu do Ázie a po návrate do Benátok skončil za mrežami. V cele spoluväzňovi nadiktoval svoje zážitky - cestopis známy ako Il Milione. Jeho život sa dočkal už viacerých filmových spracovaní a nakrútili o ňom aj niekoľko seriálov.


Hviezde O.C. California sa narodilo dieťa: Dcérka dostala nevšedné meno!


Tridsaťtriročný Hayden Christensen sa preslávil ako Anakin Skywalker vofilmochStar Wars: Epizóda II - Klonovaní útočia (2002) a Star Wars: Epizóda III - Pomsta Sithov (2005). Okrem toho sa predstavil v snímkach Šialenstvo (1995), Smrť panien (1999), Warholka (2006), Prebudenie (2007), Gangstri (2010) či American Heist (2014). Od roku 2007 tvorí pár s herečkou Rachel Bilson, s ktorou si zahral vofilmochJumper (2008) a New York, milujem ťa (2008). Dvojici sa vlani v októbri narodila dcéra Briar Rose.

Viac o téme: Hayden ChristensenNový filmRob Cohen
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu