Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miláčik bulváru a láska Austina Powersa: Ani v 50-ke neprestáva dráždiť!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (2)
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

Britská herečka a modelka Elizabeth Hurleyová, ktorá 10. júna oslávi päťdesiatku, by v kariérnej kolónke mala mať skôr povolanie: celebrita. Natočila síce pár obstojných filmov (napríklad špionážnu paródiu o Austineovi Powersovi) a šesť rokov bola hlavnou modelkou kozmetickej firmy Estée Lauder, v novom tisícročí ale plní stránky bulvárov už hlavne svojimi milostnými aférami.

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

"Pre to, aby som sa objavila na tituloch prestížnych magazínov, nie sú najdôležitejšie šaty, ale rafinovane naznačiť to, čo je pod nimi," tvrdí Hurleyová, ktorej práve výstrednáróba pomohla ku kariére modelky. V marci 1994 na londýnskejpremiérekomédie Štyri svadby a jeden pohreb, v ktorej hrá jej vtedajší priateľ, herec Hugh Grant, oslnila v šatách od Versaceho, ktoré boli po stranách spojené len spínacími špendlíkmi. Granta tento film katapultoval medzi filmové hviezdy a Hurleyovejúčasť na premiére vyniesla zmluvu s gigantom Estée Lauder.

V apríli 2002 Hurleyová porodila syna Damiana Charlesa, ktorého biologický otec, hollywoodsky producent a multimilionár Steve Bing, sa ale k dieťaťu nehlásil, obvinil ju z nevery a otcovstvomusel potvrdiť až súd na základe testov DNA. V roku 2007 sa Hurleyová prvýkrát vydala za indického milionára Aruna Nayara, s ktorým sa ale po štyroch rokoch rozviedla po tom, čo vyšiel najavo jej vzťah s austrálskym hráčom kriketu Shanom Warneom.

Viac o téme: Hugh GrantElizabeth HurleyováAustin Powers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu