Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drew Barrymore tak skoro neuvidíme: Prečo končí s herectvom?

Drew Barrymore Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Drew Barrymore oznámila, že si dá pauzu od herectva, aby sa mohla naplno venovať výchove svojich dcér - trojročnej Olive a 17-mesačnej Frankie. Štyridsaťročná rodáčka z Culver City to prezradila v rozhovore pre britský denník The Times.

"V žiadnom prípade nekončím s herectvom ani nepredstieram, že hranie nemilujem, ale nemôžem sa mu momentálne venovať, keďže mám malé deti. Celý môj svet sa točí okolo nich a pre prácu nemôžem s nimi tráviť veľa času, čo neznesiem. Momentálne chcem zo všetkého najviac byť so svojimi deťmi," uviedla Barrymore, ktorej poslednou snímkou pred pauzou bola romantická dramédia Miss You Already. Tá mala premiéru 12. septembra na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, no do amerických kín dorazí až začiatkom novembra.


Mohlo by vás zaujímať:Craigov Bond sa postaral o rekord: Pije najviac alkoholu zo všetkých filmov


Drew Barrymore sa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme svojho krstného otca Stevena Spielberga E.T. - Mimozemšťan. Hrala aj v snímkach Pištoľníčky (1994), Batman navždy (1995), Všetci hovoria: Milujem ťa (1996), Nepobozkaná (1999), Donnie Darko (2001), Milujte svojho zabijaka (2002), Tú starú treba zabiť! (2003), Hudba a text (2007), Sme v pohode (2009), Láska na diaľku (2010), Blended (2014) či v dvoch filmoch o Charlieho anjeloch (2000, 2003).

Drew Barrymore tak skoro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Drew Barrymore)

Za úlohy v snímkach Nezmieriteľné rozpory (1984) a Guncrazy (1992) ju nominovali na Zlatý glóbus. Toto ocenenie napokon dostala za stvárnenie Edith Bouvier Beale v televíznom filme Grey Gardens (2009). Ako režisérka sa predstavila snímkou Rollerky (2009), v ktorej si i zahrala. Barrymore je krstnou mamou Frances Bean Cobain, jediného potomka Kurta Cobaina a Courtney Love, pričom spomínané dcéry má s tretím manželom Willom Kopelmanom, za ktorého sa vydala v roku 2012.

Drew Barrymore tak skoro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Drew Barrymore)

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu