Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nádherná mrcha z Dallasu zostarnutá a strhaná: Ťažký život ju pripravil o krásu!

Charlene Tilton Zobraziť galériu (3)
Charlene Tilton (Zdroj: Facebook, YouTube)

Nádherná mrcha, Lucy Ewingová, zo seriálu Dallas, ktorý začali natáčať pred neuveriteľnými tridsiatimi siedmimi rokmi, je dnes už zrelou ženou, ktorá už dávnejšie prekročila prah päťdesiatky. Život ju však nešetril. Napriek úspechu, ktorý jej priniesol legendárny seriál ju čakalo len sklamanie a samota.

Charlene Tilton vyrastala ako dieťa slobodnej matky, ktorá trpela mentálnym ochorením a podľa vlastných slov jej vdetstve chýbal mužský vzor. Zbiedy ju vytrhla pekná tvárička aherecké nadanie, keď sa ako tínedžerka postavila pred kameru.

Charlene Tilton
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Účinkovanie vmegahite Dallas jej prinieslo enormnú slávu, pričom mala len sedemnásť rokov, keď ju vybrali na rolu anjelsky vyzerajúcej no frustrovanej a prefíkanej vnučky ropného magnáta. Po tom, čo sa seriál uchytil, Charlene dostávala rozprávkové honoráre,objavila sa na stovkách obálok magazínov azískala srdce country speváka Johnnyho Lee. Manželstvo sním jej síce vydržalo len dva roky, no narodila sa jej jediná dcéra Cherish.

Charlene Tilton
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Po druhom nevydarenom zväzku s Domenickom Allenomsa herečka dala dokopy s Cheddym Hartom, sktorým sa zasnúbili azdalo sa, že šťastie jej konečne vydrží. Hartovi však zlyhalo srdce aTiltonová zostala opäť sama. Silnou ranou pre ňu bola ismrť Larryho Hagmana. Počas natáčania Dallasu sa zblížili a J. R. Ewingtakpovediac zastúpil otca, ktorého nikdy nemala. Životné strasti si vyžiadali svoju daň adnes by ste v herečke len ťažko spoznali očarujúcu krásku, ktorou kedysi bývala.

Viac o téme: DallasCharlene TiltonLucy Ewing
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu