Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina Jolie odhalila pozadie filmu s milovaným Bradom: Aj my máme svoje problémy!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: internet)

Angelina Jolie sa po desiatich rokoch stretne na plátne so svojím manželom Bradom Pittom v dráme Pri mori. Prvýkrát sa na plátne stretli v romantickom thrilleri Pán a pani Smithovci (2005) a odvtedy sa stali nerozlučnou dvojicou. Mnohí si však myslia, že práve ich nový projekt odzrkadľuje ich skutočné problémy v manželstve. Herečka však fámy ihneď vyvrátila.

Pri mori je dráma, ktorá sa sústreďuje na problémy bývalej tanečníčky Vanessy a jej manžela a spisovateľa Rolanda. Existovali špekulácie, že príbeh je natočený podľa manželstva slávneho páru. Jolie sa však chcela uistiť, aby diváci vedeli, že to ani zďaleka nie je o jej manželstve s Pittom."Nie je to autobiografický príbeh,"povedala Jolie americkému magazínu Vogue, ktorý uverejnil nádherné fotografie ich rodiny.


Môže vás zaujímať:Najlepšie FOTO Angeliny Jolie, Brada Pitta a ich detí: Nádhera!


"Brad a ja máme vlastné problémy... keby boli postavy čo i len trošku blízke nám a našim problémom, nespravili by sme z toho film," vyvrátila fámy v rozhovore pre časopis Vogue. "Boli to naše medové týždne." Angelina strávila celý čas natáčania filmu na maltézskom ostrove Gozo spolu s Bradom a ich šiestimi deťmi.

Angelina Jolie odhalila pozadie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Angelina Jolie je režisérkou aj scenáristkou zároveň. Snímka Pri mori opisuje príbeh manželov, ktorí prechádzajú manželskou krízou. Rozhodli sa vycestovať do francúzskeho prímorského mestečka, napriek zrejmému nadchádzajúcemu rozvodu. "Každý to pozná. Vzťahy často zachádzajú do extrémov. Môžete absolútne šialene milovať osobu, ktorú chcete zabiť."

Angelina Jolie odhalila pozadie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať:Tieto premiéry musíte vidieť: Famózny Depp, finále Hier o život či kultový Star Wars​


Napriek vyjadreniu Angeliny o tom, že scenár k filmu nie je o nich, pripúšťa, že vychádza z jej "šialenej mysle". Nikdy jej nenapadlo, že sa niekedy scenár dočká filmového spracovanie, preto ho podľa jej vlastných slov písala s istou dávkou slobody.Sám Brad Pitt priznal, že je to preňho najväčšia výzva, akp kedy prijal.

Angelina Jolie odhalila pozadie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Pár sa zoznámil počas natáčania filmu Pán a Pani Smithovci v roku 2005 a odvtedy zo seba nespustili zrak. V tom čase bol Brad Pitt ešte manželom Jennifer Aniston, no krátko na to sa rozviedli. V máji 2006 pár spoločne cestoval do namíbie, kde Jolie porodila ich prvú spoločnú dcéruShiloh Nouvel. V júli 2008 mali Brad a Angelina dvojitú radosť, narodili sa im dvojičky chlapecKnox Léon a dievčatko Vivienne Marcheline. Okrem toho majú ešte tri adoptované deti – syna Paxa, dcéru Zaharu a ďalšieho syna Maddoxa, ktoré si Angelina Jolie adoptovale v roku 2002, v čase, keď bola sama.V apríli roku 2012 sa zasnúbili a o dva roky sa po deväťročnom vzťahu vzali.

Angelina Jolie odhalila pozadie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Brangielove)

Zo zákulisia filmy Pri mori (2015)

Viac o téme: Brad PittPri moriAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu