Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladučká Emma Roberts premýšľa nad koncom kariéry: Koho tým chce chrániť?

Emma Roberts Zobraziť galériu (3)
Emma Roberts (Zdroj: SITA)

Americká herečka Emma Roberts priznala, že občas uvažuje o ukončeniu svojej hereckej kariéry. Prezradila to počas rozhovoru pre americký magazín Allure, pre ktorý tiež skonštatovala, že ju herectvo už tak nenapĺňa a rada by sa prejavila aj iným spôsobom.

„Myslím, že postupne nastane čas, keď sa rozhodnem ďalej nevystupovať pred kamerou a začať sa skôr pohybovať v zákulisí. Veľmi rada by som bola producentkou alebo možno scenáristkou,“ uviedla 24-ročná rodáčka z Rhinebecku v New Yorku.

Emma Roberts
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Budú ešte úspešnejší? Prominentné deti kráčajú v šľapajach svojich slávnych rodičov


Roberts sa v súvislosti s tým vyjadrila aj o snahe chrániť svoju mladšiu sestru Grace, na ktorú herečkina sláva negatívne vplýva. Keď chcela uverejniť ich spoločnú fotografiu prostredníctvom služby Instagram, jej 14-ročná sestra ju požiadala, aby to nerobila. „Prišla ku mne a prosila ma, aby som to nezverejnila, lebo ľudia ju na mojom Instagrame nazývajú škaredou,“ dodala.

Emma so sestrou Grace
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: zimbio.com)

Emma Roberts sa na filmovom plátne po prvý raz objavila v krimi dráme Kokaín (2001) po boku hviezd ako Johnny Depp a Penélope Cruz. Zahrala si aj vo filmochVeľký šampión (2002), Panna Aquamarine (2006), Nancy Drewová: Záhada v Hollywoode (2007), Chodiaca katastrofa (2008), Hotel pre psov (2009), Valentín (2010), Vreskot 4 (2011), The Art of Getting By (2011), My sme Millerovci (2013) či Ashby (2015). Okrem herectva sa venuje aj modelingu a spevu. V roku 2005 nahrala štúdiový album Unfabulous and More, ktorý bol zároveň soundtrackom k seriálu Neslávna (2004 - 2007).

Viac o téme: Emma RobertsKoniec hereckej kariéry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu