Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nepoučiteľná Lindsay Lohan opäť vyčíňala: Toto už ale skutočne prehnala

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (2)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan vraj opäť vyčíňala, tentoraz v jednom z manhattanských barov, kde rasisticky urážala člena personálu a napľula zákazníkovi do tváre. Informoval o tom americký portál Radar Online s odvolaním sa na niekoľko svedkov.

Dvadsaťdeväťročná Lohan a jej sestra Ali v piatok 8. januára bez zakúpenia nápojov odišli na toalety, kde strávili približne dvadsať minút. Jeden z čašníkov ich preto požiadal, aby zariadenie opustili. Podľa slov jedného zo svedkov sa následne Lohan začala správať agresívne a rasisticky ho urážať. „Každého zarazilo, keď začala rozprávať posmešným africkým prízvukom a opakovane sa ho pýtať, či je z Ghany,“ uviedol svedok. Návštevníci podniku preto sestry vyzvali, aby bar opustili. Krátko nato však Lohan údajne napľula jednému z nich do tváre. „V tej chvíli sa všetci v bare vzbúrili a začali kričať, aby obe odišli,“ dodal ďalší zdroj.


Mohlo by vás zaujímať:Herečky z hollywoodskej čiernej listiny: S týmito bývajú len problémy


Podľa vyjadrení svedkov sa približne polhodinu po incidente jeden z herečkiných priateľov vrátil a pokúsil sa čašníka fyzicky napadnúť. Zákazníci muža chytili a privolali políciu. Čašník sa však rozhodol nepodať na neho trestné oznámenie. „Chcel som len, aby odišiel,“ dodal.

Lindsay Lohan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube)
Takto Lindsay možno vidieť najčastejšie - opitú a zdrogovanú.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vofilmochPasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu