Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Som najšťastnejšou ženou: Ktorému kolegovi venovala Julia Roberts toto vyznanie?

Julia Roberts
Julia Roberts (Zdroj: internet, telkáč)

Oscaroví herci Julia Roberts a George Clooney sa na filmovom plátne stretli opäť. Film Hra peňazí, ktorý má svetovú premiéru práve dnes na festivale v Cannes, je už ich štvrtým spoločným. V roku 2001 si zahrali vo filme Dannyho jedenástka, v roku 2002 vo filme Milujte svojho zabijaka a napokon v roku 2004 to bol film Dannyho dvanástka.

Herečka na margo ďalšej spolupráce vrozhovore pre Insider With Yahoo povedala, že je „najšťastnejšou ženou“. Jej kolega ale prezradil skutočný dôvod, prečo Roberts prijala ponuku zahrať si sním vo filme. „Chcela ma len vidieť tancovať,“ zažartoval.

55-ročný herec skutočne v trileri predvádza svoje tanečné umenie asám vtejto súvislosti priznáva, že vtom nie je práve najlepší.

Snímka Hra peňazí by sa do slovenských kín mala dostať 2. júna. Režisérkou filmu jeherečkaJodie Foster.

Očosi lepšie mu to však šlo so spevom. Všou Jamesa Cordena sa Clooney aRobertsová opäť spolu stretli aspolu so speváčkou Gwen Stefani si zaspievali jednu zjej piesní.

„Nikdy v živote som predtým nespieval karaoke,“ povedal. „Mám však tetu, ktorá bola skvelou speváčkou, takže ľudia predpokladajú, že práve preto viem spievať."

Zdá sa, že Clooneyho a Robertsovú spája nielen rovnaká profesia, ale i veľmi silné priateľské puto. Minulý rok totiž herečka so svojim manželom Danielom Moderom oslávila 13. výročie manželstva a bol to práve Clooney, kto im pri tejto príležitosti požičal svojdom pri jazere Como v Taliansku.

Viac o téme: Julia RobertsGeorge ClooneyHra peňazíMoney Monster
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu