Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalá hviezda Davida Hasselhoffa zhasína: Som na dne!

David Hasselhoff Zobraziť galériu (3)
David Hasselhoff (Zdroj: SITA)

Niekdajšia hviezda seriálov ako Baywatch alebo Knight Rider je finančne na dne. Doviedli ho tam problémy s alkoholom, čoraz menšie zárobky a vysoké mesačné výdavky, ku ktorým treba zahrnúť aj vysoké alimenty. Po rozvode totiž musí David Hasselhoff bývalej manželke Pamele Bach platiť 252 tisíc dolárov ročne.

Vrozhovore pre TMZ sa rozhovoril onešťastnej situácii, ktorú musí zvládať, no zároveň dodal, že si viac nemôže dovoliť platiť bývalej manželke takú vysokú sumu. Podľa jeho vlastných slov už dávno nie je vrovnakej finančnej situácii ako vdeväťdesiatych rokoch. „Lístky na moje turné po Európe sa nepredávali, atak sme ho museli skrátiť. Navyše si nie som istý úspechom mojej novej šou Hoff the Record,“ bráni sa Hasselhoff.

Bývalá hviezda Davida Hasselhoffa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hudba.sk, internet, Topky.sk)

Sám priznáva mesačné zárobky vo výške asi 112 tisíc dolárov, pričom minie 66 tisíc plus dane, poplatky za bývanie, atak vraj nedokáže nič ušetriť. Zdá sa, že hercova bývalá partnerka má ale na vec iný názor asvojich alimentov sa nemieni vzdať. Sama totiž tvrdí, že Hasselhoff má majetky po celom svete atie majú hodnotu 120 miliónov dolárov.

Viac o téme: David Hasselhoff
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu