Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOTO telo nezískal len tak zadarmo: Neuveríte, koľko toho musel Tarzan zjesť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Ak sa chcete stať Kráľom Džungle, musíte tvrdo makať. Svaly, aké si vypracoval Alexander Skarsgard pre jeho najnovší film Legenda o Tarzanovi, sa podarí dosiahnuť len tomu, kto má ozaj pevnú vôľu. Najprv musel toho zjesť riadne veľa!

Na to, aby sa stal Tarzanom, musel Alexander Skarsgard vynaložiť riadnu námahu. Najprv však spravil úplný opak. Pribral takmer 12 kilogramov, kým si z nich pomaly začal tvarovať svaly, na ktoré je ozaj radosť pozerať.

TOTO telo nezískal len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Švédsky herec v jednom z rozhovorov priznal diétu asystém cvikov, ktoré musel dodržiavať, aby dosiahol požadované dokonalé telo. Denne musel Skarsgard zjesť neuveriteľných 7-tisíc kalórií, kým popri tom svíhal ťažké závažia.


Mohlo by vás zaujímať: Krásna herečka dráždi v plavkách: FOTO Už má dávno po štyridsiatke, no telo bohyne!


Keď prišiel do fázy, kedy musel zo svojho brucha vymodelovať osem-tehličkové balenie, držal diétu bez lepku, cukru, pšenicea alkoholu. K tomu musel pripojiť náročný tréning, ktorý praktikoval dvakrát denne po pár hodinách.Skarsgard predviedol svoje telo aj v seriáli Pravá krv, no v Tarzanovi ho 39-ročný herec priviedol do dokonalosti.

TOTO telo nezískal len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Tarzanovu Jane si zahrala Margot Robbie, ktorá takisto vzdala hold takémuto výsledku. Skarsgard si spoluprácu s herečku vychutnal, podľa jeho slov je takmer nemožné, aby medzi nimi nevznikla chémia. Herečka má vraj podľa neho najmilšiu a najpríjemnejšiu osobnosť, s akou sa stretol. Aj zo strany Margot to bolo podobne. Legenda o Tarzanovi má v súčasnosti premiéru, a tak si diváci môžu naplno vychutnať novú verziu Tarzana.

TOTO telo nezískal len
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alexander SkarsgardLegenda o Tarzanovi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu