Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fešák Hiddleston musí brániť svoj čerstvý vzťah: Šokujúca pravda o ich láske!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram)

Anglický herec Tom Hiddleston sa vyjadril, že vzťah s americkou speváčkou Taylor Swift je skutočný a nejde o snahu zvýšiť ich popularitu. Špekulácie o tom, že dvojica propaguje zatiaľ neznámy projekt, alebo že sa usilujú o publicitu, vyvrátil v telefonickom rozhovore pre americký magazín The Hollywood Reporter.

"Pravdou je, že Taylor Swift a ja sme spolu a sme veľmi šťastní. Vďaka za opýtanie," povedal 35-ročný Londýnčan, ktorého v stredu nominovali na Primetime Emmy za vedľajšiu úlohu v miniseriáli Nočný manažér (2016). "Taká je pravda. Nejde o reklamný ťah," dodal umelec, ktorý momentálne nakrúca v Austrálii akčný film Thor: Ragnarok. Novinka má slovenskú distribučnú premiéru naplánovanú na 2. novembra 2017.

Tom Hiddleston so svojou mladou láskou (vľavo) oslavovali Deň nezávislosti so svojimi priateľmi, medzi ktorými boli aj manželia Blake Lively a Ryan Reynolds.
Zobraziť galériu (3)
Tom Hiddleston so svojou mladou láskou (vľavo) oslavovali Deň nezávislosti so svojimi priateľmi, medzi ktorými boli aj manželia Blake Lively a Ryan Reynolds.  (Zdroj: Instagram)

Informácia o vzťahu Hiddlestona s 26-ročnou interpretkou sa dostala na verejnosť v júni, keď sa britskému denníku The Sun podarilo odfotiť dvojicu počas výletu na pobreží v Rhode Island. Speváčka sa pritom iba nedávno rozišla so škótskym dídžejom a producentom Calvinom Harrisom, s ktorým tvorila pár od marca 2015.


Mohlo by vás zaujímať:Miláčik žien Hiddleston je zamilovaný až po uši: Vášnivé FOTO ako dôkaz!


Thomas William Hiddleston je absolventom prestížnej Kráľovskej akadémie dramatických umení. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2011 stvárnením spisovateľa Francisa Scotta Fitzgeralda v romantickej komédii Polnoc v Paríži Woodyho Allena, Lokiho v komiksovke Thor a objavil sa aj v historickej dráme Vojnový kôň Stevena Spielberga.

Fešák Hiddleston musí brániť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Úlohu Lokiho si zopakoval v roku 2012 v snímke Avengers: Pomstitelia a o rok neskôr i v pokračovaní Thora s podtitulom Temný svet. Ako princ Hal a neskôr kráľ Henrich V. sa predstavil v miniseriáli The Hollow Crown (2012). V roku 2013 sa objavil v dráme Prežijú len milenci Jima Jarmuscha a v roku 2015 vo filme Purpurový vrch. Zažiaril tiež na divadelných doskách v titulnej postave Shakespearovho Coriolana.

Viac o téme: Tom HiddlestonTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu