Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To je ale úlovok! Neuveríte, čo získal Boris Pršo od hviezd filmu Suicide Squad!

Boris Pršo Zobraziť galériu (6)
Boris Pršo (Zdroj: Archív B.P./Instagram)

Na premiére snímky Suicide Squad v Londýne sa ako novinár zúčastnil aj slovenský redaktor Boris Pršo a okrem rozhovorov si od hlavných predstaviteľov priniesol ešte niečo navyše.

Boris Pršo je známy predovšetkým vďaka rozhovorom shviezdami svetového formátu. Najnovšie sa londýnskej premiére stretol spredstaviteľmi hlavných postáv filmu Suicide Squad aso svojim zážitkom sa podelil aj sdivákmi vrámci ranného vysielania TV Markízy. Od hercov si totiž nepriniesol domov len odpovede na otázky, ale aj nezvyčajný darček. Boris Pršo zistil, že si počas nakrúcania snímky herci navzájom navrhli tetovania, ktoré si následne aj reálne dali vytetovať. Preto požiadal Willa Smitha, aby aj jemu takýto návrh vytvoril.

Boris Pršo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív B.P./Instagram)

Ostatné hviezdy na seba nenechali dlho čakať a okamžite sa kWillovi pridali. Na predlaktí si tak priniesol darček od Willa Smitha, Margot Robbie, Cary Delevingne, Karen Fukuhara, ktorý možno bude mať aj nastálo. „Zapojili sa do toho Will, Margot Robbie a Cara Delevingne a povedali, že to určite neurobím a neprekreslím to doma na skutočné tetovanie. Ak hej, som ten najväčší boss medzi novinármi," povedal Boris pre TV Markíza. Vrannom vysielaní dokonca aj priznal, že uvažuje nad tým, že si to skutočne nechá vytetovať.

Boris Pršo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív B.P./Instagram)
Boris Pršo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív B.P./Instagram)

Viac o téme: Suicide SquadBoris Pršo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu