Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premiéra Suicide Squad vyvolala vojnu, herci vs. kritici: Je to pre fanúšikov, nie pre vás!

(Zľava) Jai Courtney ako Boomerang, Margot Robbie ako Harley Quinn, Will Smith ako Deadshot, Karen Fukuhara ako Katana, Joel Kinnaman ako Rick Flag, Adewale Akinnuoye-Agbaje ako Killer Croc and Jay Hernandez ako Diablo. Zobraziť galériu (6)
(Zľava) Jai Courtney ako Boomerang, Margot Robbie ako Harley Quinn, Will Smith ako Deadshot, Karen Fukuhara ako Katana, Joel Kinnaman ako Rick Flag, Adewale Akinnuoye-Agbaje ako Killer Croc and Jay Hernandez ako Diablo. (Zdroj: SITA)

Dlhoočakávaná snímka Suicide Squad (Jednotka samovrahov) sa konečne dočkala svojej premiéry. Film sa však nestal miláčikom kritikov, práve naopak, u mnohých totálne prepadol. Herci sú však pripravení snímku brániť a vyjadriť sa pred fanúšikmi. Výnimkou nie je ani Cara Delevingne, Will Smith či režisér David Ayer, ktorí sa už postavili do obrannej línie.

Kritikyzatiaľ neboli voči filmu veľmi priaznivé, v hodnotení len o kúsok predčili Batmana vs. Supermana. Cara Delevingne spolu so svojimi kolegami má však iný názor. Podľa nej bude maťpublikum po premiére úplne iný názor, než majú kritici.

Premiéra Suicide Squad vyvolala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

„Kritici boli absolútne otrasní," povedala 23-ročná herečka Reuters v pondelok počas londýnskej premiéry.„Sú fakt naozaj strašní... Ja si jednoduchonemyslím, že majú radi filmy o superhrdinoch. Na konci dňa sú to predsa len fanúšikovia, pre koho sme film robili."


​Mohlo by vás zaujímať:Na Jokera v podaní Jareda Leta sa môžete tešiť: Jeho výkon ohromil aj štáb


Zľava Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn) a Jared Leto (Joker).
Zobraziť galériu (6)
Zľava Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn) a Jared Leto (Joker).  (Zdroj: SITA)

Hereckí kolega Will Smith sa takisto podelil o svoje pocity: „Myslím, že ľudia mohli mať od filmu iné očakávania, ale som nadšený z toho, že aj fanúšikovia môžu pokojne vyjadriť svoj hlas." Na stranu snímky sa však nepostavili len herci. Portál Change.org zorganizoval petíciu na zrušenie stránky Rotten Tomatoes, ktorá dala filmu len 29 %. Majú už okolo 18-tisíc podpisov.Zhotovovateľ petície však neskôr povedal, že cieľom vlastne nie je zrušiť stránku, ale odkázať kritikom, že je tu veľké množstvo ľudí, ktorí s ich recenziami nesúhlasia.

David Ayer
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

K negatívnym kritikám sa vyjadril aj samotný režisér snímky David Ayer. Na sociálnej sieti Twitter uverejnil výrok mexického revolučného lídraEmiliana Zapatu: „Je lepšie zomrieť stojaci, než žiť na kolenách."

„Citát od Zapatu je mojím spôsobom, ako povedať, že ten film milujem a verím v neho," objasnil Ayer.„Vyrobené pre fanúšikov. Najlepší zážitok môjho života."Jeho nadšenie, rovnako ako nadšenie ostatných hercov, vidno aj ne selfie, ktorú zverejnili na oficiálnej stránke na sociálnej sieti Twitter.

Premiéra Suicide Squad vyvolala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Suicide SquadCara DelevingneJednotka samovrahov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu