Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Thor prišiel o svoju krajšiu polovičku: S týmto som nadobro skončila!

Thor: Temný svet Zobraziť galériu (3)
Thor: Temný svet

Presne tak. Herečka Natalie Portman, ktorá v dvoch dieloch filmu o bohovi blesku Thorovi stvárnila vedkyňu, sa nadobro lúči s marvelovkami. Fanúšikovia vzťahu mocného Thora a krásnej Jane si tak, bohužiaľ, neprídu v treťom diela Thor: Ragnarök (2017) na svoje.

V rozhovore pre magazín Wall Street Journal sa tridsaťpäťoročná herečka oficiálne vyjadrila, že s marvelovkami končí. Nebude tak súčasťou ani tretieho dielu o Thorovi s podnáznom Ragnarök, ktorý by sa mal do kín dostať v roku 2017.


Mohlo by vás zaujímať: Mocný Hulk o svojej kolegyni: Fúha, ONA je tá najhoršia zo všetkých, čisté zlo!


Na otázku, či herečka plánuje byť súčasťou týchto marveloviek aj v budúcnosti odpovedala:"Pokiaľ viem, skončila som s tým. Aspoň zatiaľ. Samozrejme, nevylučujem možnosť, keď sa ma raz spýtajú na účinkovanie napríklad v Avengers 7 alebo niečo také, že to neprijmem. Nemám tušenie. Ale zatiaľ som s tým naozaj skončila."

VIDEO Thor prišiel o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Spoločnosť Marvel sa odmietla zatiaľ k herečkinmu vyhláseniu vyjadriť. Podľa doterajších informácii to však pre nich nie je žiadne prekvapenie, keďže prezident Marvel Studios Kevin Feige správy o herečkinom odchode potvrdil. V tom čase povedal, že Natalie "má veľa dôvodov, prečo sa vo filme nepredstaví" vraj "veľa z nich je aj vo filme a diváci ich uvidia".

Thor: Temný svet si môžete pozrieť už v septembri na TV JOJ.​

V hviezdnej zostave tak vedkyňu Jane Foster neuvidíme, no môžeme sa tešiť naChrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Toma Hiddlestona, Idrisa Elbu, ale aj na nováčika Cate Blanchett."No bolo to skvelé byť toho súčasťou,"dodala Portman.

Vyjadrenie Natalie Portman

Viac o téme: ThorChris HemsworthNatalie Portman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu