Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Anne Hathaway po pôrode: Nebudem klamať, teší ma, že sa opäť zmestím do nohavíc

Anne Hathawayová Zobraziť galériu (3)
Anne Hathawayová (Zdroj: SITA)

Anne Hathaway (33) je nielen krásnou a úspešnou herečkou, ale už aj mamou takmer polročného synčeka Jonathana Rosebanksa. Jeho otcom je herečkin manžel, herec Adam Shulman (35). Len nedávno sa prostredníctvom sociálnej siete vyjadrila k téme popôrodných kíl a najmä k neustálemu tlaku spoločnosti na matky, ktoré sú nútené len pár mesiacov po pôrode dostať sa späť do pôvodnej formy.

„Nie je hanbou, ak počas tehotenstva (alebo kedykoľvek) priberiete zopár kíl. Anie je hanbou, ak vám schudnúť tých pár kíl navyše trvá dlhšie než ste si mysleli,“ napísala herečka kfotografií rozstrihaných džínsov.

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Anne Hathaway)

Teraz ale priznala, že šport jej akosi chýba aže sa na celý proces opätovného formovania postavy vlastne aj celkom teší. „Začala som cvičiť. Milujem ten pocit, milujem keď sa cítim silná,“ povedala pre magazín PEOPLE na Medzinárodnom filmovom festivale vToronte, kde prišla podporiť svoj najnovší film Colossal (2016). Vňom sa objaví po boku ďalších hviezd aj sú Jason Sudeikis aDan Stevens.

Anne Hathaway po pôrode:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

„Zistila som, že po pôrode je pre mňa cvičenie úplne iné,“ priznala. „Skúšala som sa napratať do mojich starých džínsov, ale nešlo to, tak som stým prestala ana druhý deň mi zrazu sedeli. Nebudem klamať, bol to skvelý pocit.“

Krásna herečka si nerobí ťažkú hlavu ztoho, ako sa jej telo mení. Naopak, tento fakt berie ako symbol toho, že sa jej život posunul k lepšiemu, pretože na svet priviedla svojho prvého potomka. „Myslím si, že niektoré veci sú také, ako predtým ainé sú zasa trochu odlišné. Ale som jednoducho pyšná na to, čo tieto zmeny znamenajú. Nie je sa kam ponáhľať. Som šťastná tak, ako to je.“

Viac o téme: Anne HathawayPôrod
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu