Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Jennifer Aniston zničila sny malému dievčatku: Chceš prežiť? Nauč sa klamať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Komédia Vianočná párty (2016) sa momentálne premieta v kinách po celom svete. Jednu z hlavných úloh nekompromisnej šéfky, ktorá neznáša Vianoce, si zahrala Jennifer Aniston. Magazín ETonline.com zverejnil nedávno nepodarené zábery z filmu, ktoré diváci nemali možnosť vidieť. Jennifer Aniston si v nich riadne vybila nervy na malom dievčatku.

ETonline zverejnilo video, v ktorom zverejnilo nepodarené zábery z natáčania bláznivej prázdninovej komédie Vianočná párty. Súčasťou scén bola aj postava Jennifer Aniston nekompromisne ničiaca sny a ilúziemalého dievčatka o jej mame.

"Ak chceš na tomto svete prežiť, nauč sa lepšie klamať," hovorí herečka. "Tvoja matka sa nikdy nevráti. Šťastné a veselé Vianoce!" Vo filme sa snažia zamestnanci spraviť vianočnú párty v podniku za chrbtom ich šéfky (Jennifer Aniston), ktorá všetky druhy osláv a párty rázne zatrhla.

VIDEO Jennifer Aniston zničila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Brad Pitt, Hugh Grant a ďalší: Zistite, prečo neznášajú Vianoce!


"Som tak trochu, svojím spôsobom Grinch, ktorý ukradol Vianoce všetkým tým ťažko pracujúcim zamestnancom, ktorí nerobia svoju prácu tak dobre, ako by mali," povedala Jennifer Aniston v rozhovore počas natáčania. "Viem, že mám vlastne pravdu. Len to jednoducho nerobím tým správnym spôsobom," dodala na adresu postavy vo vianočnej komédii.

VIDEO Jennifer Aniston zničila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Vianočná párty (2016) mala premiéru začiatkom decembraa momentálne ju hrajú kinách. Jennifer Aniston si v najnovšej bláznivej snímke zahrala po boku Jasona Batemana, s ktorým si zahrala už v snímkach Šéfovia na zabitie (2011, 2014).

(Zľava) Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Charlie Day a Jason Bateman
Zobraziť galériu (4)
(Zľava) Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Charlie Day a Jason Bateman  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer AnistonJason BatemanVianočná párty
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu