Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená Angelina, smradľavá Julia či obrnený Depp!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA, Youtube)

Byť bodyguardom celebrít sa mnohým zdá ako práca snov. Môžu s nimi lietať po svete, bývať na tých najlepších miestach a jesť do najlepšie jedlo. Niektorí z nich sa možno so svojimi zverencami odfotia a vyvesia si to na Instagram. Realita je však iná, strážcovia okrem príjemných vecí musia trpieť aj maniere mnohých hercov. Niekedy im to lezie na mozog v takej miere, že sa tajomstvá rozhodli prezradiť.

Brad Pitt a Angelina Jolie

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Správa o rozvode prominentného páru určite prekvapila každého fanúšika, ale aj blízkych oboch hercov. Ani ich spoločný priateľ George Clooney neskrýval prekvapenie. Život s Angelinou predsa len nebol až taký ľahký. Ako sa vyjadril bývalý bodyguard, raz ju musel odviezť o štvrtej ráno do mesta, aby si mohla dať hamburger. Bola na nich totiž mierne závislá. Takisto prezradil, že Angie mala časté záchvaty hnevu a hádzala nožíkmi počas hádok s Bradom. Problémom boli aj stalkerky, najmä pre Jolie. Bodyguardi sa zhodli na tom, že pár strávil toľko času v celebritnej bubline, že už viac nedokázali fungovať v realite. Bývalý strážca Mark Behar prezradil pikošku aj z natáčania filmu Pán a Pani Smithovci (2005). Vraj spolu nespali dovtedy, kým sa Brad Pitt oficiálne nerozviedol s Jennifer Aniston. Medzi jednotlivými scénami sa však často bozkávali a prostredníctvom Behara si vymieňali odkazy, o ktorých bývalý bodyguard povedal, že boli veľmi sexuálne.

Jennifer Aniston

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Aniston sa nikdy netajila svojou dokonalou postavou. Takmer 50-ročná herečka vyzerá na svoj vek naozaj vynikajúco. Jeden z jej strážcov prezradil, že aj doma je jej najobľúbenejším oblečením v podstate "nič". Najradšej vraj nosí plavky alebo spodné prádlo, a preto by mohol vymenovať každý záhyb na jej tele. To nie je všetko. Podľa jedného z bývalých bodyguardov Brada Pitta a Angeliny Jolie, ostali Jennifer Aniston a Brad Pitt veľmi dobrými priateľmi aj po ich medializovanom rozvode. Zvykli sa stretávať a raz dokonca Pitt požiadal bodyguarda, aby kryl jeho tajné stretnutie s Jennifer v roku 2010. Prichytil ich ako sa bozkávajú a sú si veľmi blízki, upozornil ich hneď ako uvidel paparazziov a obaja sa ihneď rozišli. Vraj to nebolo ich prvé a zrejme ani posledné stretnutie.

Amber Heard

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Keď sa bodyguardi nachádzajú v strede rozvodového konania s ich celebritnými zverencami, nie je to prechádzka ružovou záhradou. Rozvod Amber Heard a Johnnyho Deppa bol naozaj búrlivý. Herečka obvinia Deppa z toho, že ju opitý napadol a hodil po nej telefón. Na internete sa objavili fotky Amber s monoklom a fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory. Dvaja bývalíbodyguardi však prezradili, že práve Amber Heard bolá tá, ktorá neustále vybuchla a bola násilná, takže by jej verzii až tak neverili. No zároveň priznali, že v čase incidentu neboli v miestnosti. S istotou teda nevedia potvrdiť, ako to celé prebiehalo.

Mary-Kate Olsen

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Drobučká dvojička zrejme nie je taká hanblivá, ako by si mnohí mysleli. Hlavne ak hovoríme o jej nových šatách. Jeden z bývalých šoférov prezradil, že zakaždým, keď si kúpi nové šaty, si ich hneď oblečie. Priamo na zadnom sedadle auta. Väčšine šoférov to nebolo príjemné, no museli sa s tým jednoducho zmieriť. Ďalším jej menším manierov bol spánok. Kedykoľvek zastavila auto, len aby si zdriemla a jej šoféri mali zakázané ju zobudiť. Museli jednoducho čakať, kým sa nezobudí sama.


Mohlo by vás zaujímať:S týmito hercami sa pracuje naozaj ťažko: Lietajú nadávky, vyhrážky aj päste!


Lindsay Lohan

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Bývalý zamestnanec kedysi takisto detskej hviezdy Lindsay Lohan Lee Weaver povedal, že strážiť ju bola nočná mora. Weaver sa modlil každý večer, aby Lindsay nespáchala samovraždu práve počas jeho sužby. Síce to herečka a speváčka poprela, Weaver ďalej tvrdil, že mala neustále reči o samovražde, brala tabletky a pila viac než ktokoľvek, koho stretol. Ďalší z jej bývalých strážcov povedal, že to bola najväčšia flákačka, akú stretol. Vraj po sebe nikdy neupratovala a dokázala obrátiť krásnu hotelovú izbu na chliev za hodinu.

Miley Cyrus

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Problémové správania detskej Disney hviezdičky Miley Cyrus známej ako Hannah Montana nie je zrejme pre nikoho novinkou. Podľa bývalých zamestnancov sa jej správanie počas tínedžerských rokov nedalo zvládnuť. Bola divoká, robila si nahé fotky a bozkávala sa s dievčatami, len aby ostatných vyprovokovala. Veľa sa toho nezmenilo ani dnes, možno len intenzita provokácie. Jeden z jej bývalých strážcov dokonca hodil po jej mame fazuľky v hneve s tým, že jej dcéra je nezvládnuteľná, panovačná a veľmi hrubá.

Julia Roberts

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Smradľavá Julia. Tak nazval bývalý zamestnanec oscarovú krásku Juliu Roberts. Podľa jeho slov je Julia absolútna hipisáčka. Dokáže sa nesprchovať aj niekoľko dní, len aby ušetrila vodu. Je to naozaj veľká environmentalistka. Spolu so svojím manželom majú vraj veľmi ďaleko od hollywoodskeho lesku. Jej manže Danny Moder je vraj rovnaký hipisák ako Julia. Zo všetkých tajomstiev, ktoré bodyguardi vedia, bude zrejme tajomstvo týchto milovníkovprírody najmenej škodlivým.

Johnny Depp

Bodyguardi odhalili tajomstvá: Šialená
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Okrem kauzy s Amber Heard má Johnny Depp aj iné tajomstvá. Je o ňom známe, že si potrpí na svoje súkromie. Potrpí si naň do takej miery, že nevychádza z domu ani kvôli nákupom. Má na to svojich strážcov, ktorí mu donesú oblečenie do domu, on ho vyskúša a ak mu padne, tak to len skočia zaplatiť. Pri nakupovaní ho určite nepristihnete. V čase, keď bol ešte ženatý s Vanessou Paradis, trávil väčšinu času v úkryte v západnom Hollywoode a nie vo Francúzsku, ako mnohí predpokladali. Bol posadnutý svojim súkromím, prezradil jeden zo strážcov. Na bezpečnostný systém minul majetok, povedal bývalý strážca. Nainštaloval do svojej pevnosti tucet skrytých kamier.

Viac o téme: Brad PittJohnny DeppAngelina JolieJennifer AnistonLindsay LohanMiley CyrusMary-Kate OlsenAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu