Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna herečka sa do bitky dostala len raz: S vlastnou mamou!

Kristen Bell
Kristen Bell (Zdroj: SITA)

Sympatická herečka sa do fyzickej potýčky dostala len raz v živote. A doteraz to ľutuje!

Hviezda seriálu Veronica Mars sa na televíznych obrazovkách často dostávala do rôznych konfliktov. Ako to ale je v jej súkromnom živote? Kristen Bell sa v utorok objavila vo večernej šou Late Late Show s Jamesom Cordenom a prezradila jej prvý a jediný fyzický boj. Ten sa udial s jej mamou, Lorelei. Herečka však udalosť očividne ľutuje. “Ja viem! Mrzí ma to!” skríkla na šokovaného moderátora aj obecenstvo ešte predtým, ako všetko vysvetlila.


Obľúbená detektívka Veronica Marsová sa možno vráti na obrazovky


Obľúbená herečka bola odjakživá drobná, čo sa odrazilo aj na tom, ako ju vnímali druhí: “Všetci ma volali srdiečko, zlatíčko a ja som bola plná agresivity. Bola som rebel.” A ako došlo k spomínanej potýčke? Stalo sa to počas jednej hádky. “Chcela mi jednu švihnúť, no skôr ako došlo ku kontaktu, som jej to chcela vrátiť späť. V tom sme sa obe zastavili a nechápali sme.” Kristen opakovane potvrdila, že jej to je ešte stále ľúto.

Herečka síce bola v detstve poriadne nepokojná, no našťastie jej dve dcéry Lincoln a Delta azda ani nemôžu byť pokojnejšie. Kto vie, čo bude, keď trochu podrastú.

Viac o téme: Kristen Bell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu