Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Americká Popoluška Meghan Markle: Veľkou hereckou kariérou sa chváliť nemôže

Meghan Markle Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle (Zdroj: SITA/Gareth Fuller/pool photo via AP)

Spoznala princa, zaľúbila sa a nakoniec bola obrovská svadba. Tak nejak by sa príbeh skončil v rozprávke, keďže hrdinka zvyčajne nemá vlastnú kariéru. Niečo podobné teraz prežíva aj herečka Meghan Markle. Teda dnes už len bývalá herečka, ktorá má na svojom konte nielen účasť v úspešnom seriáli, ale aj niekoľkých filmových počinoch.

Herečkou vďaka otcovi

Meghan sa narodila a vyrastala v Kalifornii. Pre kariéru herečky sa rozhodla aj vďaka otcovi, ktorý sa živil ako kameraman a ona tak v detských rokoch trávila veľa času na natáčaní seriálu Ženatý so záväzkami, v ktorom jej otec pracoval. K šoubiznisu jej zrejme pomohol aj prirodzený pôvab, vďaka ktorému sa stala kráľovnou maturitného plesu.


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdni bezdomovci: Teraz sú bohatí a slávni, kedysi nemali kde bývať!


Zatiaľ čo sa snažila presadiť ako herečka, zarábala si rôznymi spôsobmi. Meghan si okrem hrania vyskúšala aj modeling a v roku 2006 bola jednou z krások s kufríkmi v súťaži Deal or No Deal. Zárabala si tiež ako kaligrafka.

Neľahké začiatky

Skôrako si Meghan už nemusela robiť starosti s hereckými úlohami, často čelila odmietnutiam. Ako radová herečka si prešla mnohými útrapami a štart jej kariéry sa neobišiel bez problémov. Hoci od detstva vedela, že chce byť herečkou, roly sa jej dlho vyhýbali. Často vraj s odôvodnením, že nie je dostatočne pekná, prípadne, že nie je dosť štíhla. Stretla sa však aj s opačnými dôvodmi, teda že je príliš chudá alebo príliš pekná.

Meghan Markle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Todd Williamson/Invision for InStyle/AP Images)

Žiadna veľká herecká kariéra

V niekoľkých televíznych seriáloch si Meghan zahrala epizódne roly, pričom išlo o malé postavy. Objavila sa napríklad v seriáli Kriminálka Miami a v Hraniciach nemožného stvárnila agentku FBI Amy Jessup. Čo sa týka filmov, mohli ste ju vidieť v snímkach Šéfovia na zabitie, Nezabudni na mňa či Dostaň ho tam.


Mohlo by vás zaujímať:Máte problém? Títo filmoví právnici by vás vysekali zo všetkého


Najslávnejšia Meghanina úloha je postava Rachel Zane v seriáli Suits. Tú stvárňovala od roku 2011 a kvôli úlohe atraktívnej asistentky sa presťahovala do kanadského Toronta, kde sa seriál natáča. Po zasnúbení s herectvom musela skončiť, takže v 36 rokoch je už v hereckom dôchodku.

Meghan Markle, Suits
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: USA Network)

Všetky jej lásky

Princ Harry nebol jej jedinou láskou. Meghan sa v roku 2004 spoznala s producentom Trevotom Engelsonom a zamilovala sa doňho. V roku 2011 mali svadbu na Jamajke, no o tri roky neskôr sa ich manželstvo rozpadlo. Blízky vzťah mala aj s kanadským hokejistom Michaleom Del Zottom, neskôr sa špekulovalo o tom, že zažila románik s golfistom Rorym McIlroyom. K osudovému stretnutiu s princom Harrym došlo v roku 2016.

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu