Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jon Snow odhalil desivé detaily zo svojho detstva: Takmer som zomrel!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Evan Agnostini/Invision)

Anglický herec Kit Harington ako dieťa takmer zomrel. Tridsaťjedenročný rodák z Londýna to prezradil v rozhovore pre magazín Sunday Times Culture. Predstaviteľ Jona Snowa z megaúspešného seriálu Hra o tróny mal v čase desivé zážitku len štyri roky.

„Raz som sa takmer utopil v bazéne. Mal som štyri roky. Od smrti ma delilo len niekoľko sekúnd,“povedal. Harington v súčasnosti účinkuje na londýnskom West Ende v hre True West, ktorá mu pripomína vzťah s jeho starším bratom. „Sme si veľmi, veľmi blízki, no keď sme boli mladší, hádali sme sa. V tejto hre je niečo, čo mi pripomína túto stránku niekdajšieho vzťahu s mojím bratom. Súťažili sme medzi sebou,“objasnil.

Rose Leslie a Kit Harington (Foto: SITA/AP/Jane Barlow/PA)
Zobraziť galériu (2)
Rose Leslie a Kit Harington (Foto: SITA/AP/Jane Barlow/PA)  (Zdroj: SITA/AP/Jane Barlow/PA)

Christopher Catesby "Kit" Harington je predstaviteľom Jona Snowa zo seriálu Hra o tróny (2011). Známy je napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014). Harington si vzal svoju kolegyňu zo seriálu Hra o tróny Rose Leslie.

Viac o téme: Hra o trónyKit Harington
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu