Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Polícia hľadá Rossa z Priateľov, internet sa zbláznil: FOTO Lupič vyzerá presne ako on!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision, FB/Blackpool Police)

Tak to je ale náhoda. Polícia v anglickom Blackpoole hľadá muža a na svojom Facebooku zverejnila aj jeho fotografiu. Internet sa toho okamžite chytil a mnoho ľudí to zdieľalo s popiskom, že vyzerá ako Ross z populárneho seriálu Priatelia.

Polícia z anglického Blackpoolu zverejnila pred dvoma dňami na Facebooku obyčajný príspevok, aby im ľudia pomohli nájsť lupiča z fotografie. Tá vyvolala vlnu vtipných reakcií. Lupič totiž vyzerá presne ako herec David Schwimmer alias Ross Gellar z kultového seriálu Priatelia.

Polícia hľadá Rossa z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Rich Fury/Invision)

Polícia to pre istotu preverila

Lupič má mať na svedomí krádež piva. „Spoznávate tohto muža? Chceli by sme s ním hovoriť v súvislosti s krádežou v reštaurácii v Blackpoole 20. septembra. Ak ho poznáte, ozvite sa,“ napísala polícia. Pod príspevkom sa ihneď rozbehla diskusia s vtipnými komentármi a mnohí príspevok zdieľali. Samozrejme, polícia to preverila a ľudom poskytla odpoveď.

Polícia hľadá Rossa z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Blackpool Police)

„Ďakujeme všetkým za rýchle reakcie. Preverili sme aj túto možnosť a potvrdzujeme, že David Schwimmer bol v tomto dátume v Amerike. Je nám ľuto, že to musí byť takto,“ komentovala polícia.

Ross krádež sparodoval

Táto správa sa dostala aj k samotnému hercovi. David Schwimmer to vzal s humorom, ako inak. Na sociálnu sieť zavesil krátke video, ako paroduje celú krádež a pozrie sa do kamery. „Páni policajti, prisahám, že som to nebol ja. Ako môžete vidieť, bol som v New Yorku. Prajem ťažkopracujúcej polícii v Blackpoole veľa šťastia s vyšetrovaním,“ napísal ku krátkemu videu Schwimmer. Jeho reakcia má už viac ako tri milióny zhliadnutí.

Viac o téme: PriateliaRossDavid SchwimmerPolíciaKrádež
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu