Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nádherná, očarujúca a plná sexepílu: Ako najmladšia sestra zatienila dvojičky Olsenové

Elizabeth Olsen Zobraziť galériu (5)
Elizabeth Olsen (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Kedysi, keď by sme započuli priezvisko Olsen, každému prišli na rozum dve rozkošné dvojčatá, ktoré hviezdili v seriáli Plný dom a neskôr mali množstvo vlastných filmov. Bol o ne obrovský záujem a produkcie sa predbiehali v tom, ktorá ich získa. V súčasnosti sú však vo filmovej brandži v úzadí. A niet sa čo čudovať. Sestry totiž zatienila jedna krásna a prirodzená žena. Ich mladšia sestra Elizabeth.

Ako deti sme ich milovali. Mary-Kate aAshley Olsenové boli vzorom pre nejedno dospievajúce dievča. Boli krásne, usmievavé abláznivé. Aspoň tak vždy vystupovali pred kamerami. No ako rástli, postupne sa znich začala vytrácať tá bezprostrednosť ajednoduchosť, ktorú diváci na nich zbožňovali. Po čase zmenili odbor a vydali sa na cestu módneho návrhárstva a našli si poriadne starších partnerov.

Na tom by všaknebolo nič zlé. No keď sme pred vyšeštyrmi rokmi uvideli ich fotku, zostali sme zaskočení. To, na čom postavili svoju kariéru, bolo preč. Takmersa už na seba nepodobovali. Mary-Kate už asi nechcela vyzerať presne rovnako ako jej dvojičkaAshleyatak pravdepodobne pristúpila krazantému kroku a„ľahla si pod nôž“. Kedysi prirodzená kráska sa tvárou zmenila na voskovú figurínu. Plastiku tu nemôže nikto poprieť a ani Ashley nevyzerá úplne ako kedysi. Veď posúďte sami.

Takto sa zmenili Mary-Kate a Ashley Olsen
Zobraziť galériu (5)
Takto sa zmenili Mary-Kate a Ashley Olsen  (Zdroj: SITA/AP Photo/Peter Kramer; SITA/Photo by Andy Kropa/Invision/AP, File, )

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen sa narodilaa vyrástla v losangeleskej štvrti Sherman Oaks v Kalifornii. V detstve sa rozhodne nenudila. Navštevovala lekcie spevu a baletu. Už ako štvorročné dievčatkozačala s herectvom a objavovala vo filmoch, kde hrali jej sestry. Po obdobiachhrania malých rolí a neúspechoch pri výbere do filmov nastal v jej kariére zlom v roku 2011, kedy si zahrala hlavnú postavu v kritikmi uznávanom filme "Martha Marcy May Marlene".Za rolu Marthy bola nominovaná na niekoľko cien.V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a komediálnej dráme Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013), Very Good Girls (2013) či Godzilla (2014).

Okrem toho sa objavila vsvetoznámych a obľúbených Marvelovkách, a to po prvýkrát v potitulkovej scéne snímkyKapitán Amerika: Zimný vojak. No až vofilmeAvengers 2: Vek Ultrona (2015) naplno prejavila svoje "fantasy"herecké schopnosti, keďsa predstavila ako Scarlet Witch -vylepšený človek,ovládajúci energiu, hypnózu atelekinézu. Po viacerých bojoch a smrti brata sa nakoniec pridalak Avengerom a tak mohlaďalejhviezdiť v nasledujúcichtrhákoch Marvel Cinematic Universe (MCU) akoKapitánAmerika: Občianska vojna a Avengers: Nekonečná vojna.

Elizabeth Olsen ako Scarlet Witch
Zobraziť galériu (5)
Elizabeth Olsen ako Scarlet Witch  (Zdroj: SITA/Marvel Studios via AP)

Elizabethin šarm, ktorý dvojičkám chýba

Na rozdiel oddvojičiek sa ich mladšia sestra Elizabeth drží pri zemi. A práve preto ju každý miluje. V jednom rozhovore pred rokmiprezradila, koho kariéru by chcela vo svojom živote napodobniť. Jej odpoveď bola jednoznačná. Bola by to Kate Winsletová."Urobila skvelú prácu pri rozličných typochfilmov a zachovaní súkromného života,"vysvetlila.

No to nie je jediné, čo Elizabeth predurčuje na úspech a množstvo milujúcich fanúšikov, a to nielen z radovmužského pohlavia.Je to práve jej šarm,ktorým rozhodne odzbrojí každého a preto sa nemožno pozastavovať nad tým, že z nej muži nevediaodtrhnúť oči.

Nádherná, očarujúca a plná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

A čo sa skrýva za jej neodolateľnýmpôvabom? Sú tourčite tri základné veci - žiarivý úsmev, ktorý rozdáva na všetky strany, sexi postava zaoblená na tých správnych miestach a sympatické a prirodzené ľudské vystupovanie. To v súčasnosti Mary-Kate a AshleyOlsenovým určite chýba.

Nádherná, očarujúca a plná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Photo by Arthur Mola/Invision/AP; SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP; SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP; SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP; )

Viac o téme: Elizabeth Olsen
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu