Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ŠOK v Hollywoode: Herečka z Kapitána Ameriky čelí obvineniu, brutálna vražda!

(Zdroj: Johnson County Sheriff's Office, YouTube)

Toto zrejme v marvelovskom vesmíre a ani v Hollywoode nikto nečakal! Jedna z herečiek, ktorá sa objavila vo filme Kapitán Amerika, čelí obvineniu z vraždy. Zahrala si jednu zo Starkových dievčat a bola aj asistentkou režiséra. Čo stojí za týmto otrasným činom, zatiaľ nie je známe.

Mollie Fitzgerald (38) si zahrala v Kapitánovi Amerika v roku 2011 malú úlohu. Ak sa chcela stať herečkou, jej plány sa už zrejme nenaplnia. Americká polícia ju obvinila z otrasného činu. Na predmesti Kansasu dobodala a zabila svoju vlastnú matku.

Brutálna vražda

Mollie Fitzgerald zatkli tento týždeň v utorok a obvinii ju z vraždy potom, čo našli jej matku Patriciu Fitzgerald mŕtvu v jej dome ešte 20. decembra. Informovala o tom miestna polícia. Herečka je momentálne vo väzbe a kaucia je stanovená na 500-tisíc dolárov. Pred súd sa postavila vo štvrtok a ďalší ju čaká 9. januára. Polícia prípad aj naďalej vyšetruje, no detaily zatiaľ neprezradila. Herečku našli na mieste činu s menšími zraneniami a odviezli ju do nemocnice.

Jej matka sa na predmestie Kansasu presťahovala z Houstonu po niekoľkých rokoch, povedal brat zavraždenej ženyGary Hunziker pre noviny Kansas City Star. O smrti sestry nevie nič viac. „Boli sme šokovaní,“ uviedol. „Nezáleží na okolnostiach. Všetko je to o strate sestry,“ dodal. Miestne médiá informovali, že pohreb sa konal tento piatok. Po Patricii ostal milujúci manžel a ľudia o nej hovoria, že to bola jedna z najmilších osôb na zemi. Pomáhala ľuďom, zvieratám a milovala šport.

Úloha v marvelovke

Fitzgerald si vo filme Kapitán Amerika: prvý Avenger zahrala malú úlohu, bola jednou zo Starkových dievčat. Okrem toho bola aj asistentkou režiséra marvelovky Joea Johnstona. „Byť súčasťou tejto produkcie bola jedna z najlepších skúseností v mojom živote,“ povedala herečka ešte v roku 2011.

Okrem toho pôsobila ako producentka a režisérka nízkorozpočtovýchfilmovThe Creeps či The Lawful Truth. Na oboch spolupracovala v Johnstonom. Poslednýkrát sa na filmovom plátne objavila v roku 2018 v kriminálkeTrouble Is My Business. Momentálne pracovala na dokumente Fireball.

Viac o téme: Kapitán AmerikaMollie Fitzgerald
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu