Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský smútok! Tvrďák The Rock prišiel o milovanú osobou: Ešte na Vianoce žiarili šťastím

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)

Dwayne Johnson prežíva jedno z najsmutnejších období. Vo veku 75 rokov zomrel jeho milovaný otec a zápasník Rocky Johnson známy pod prezývkou Soul Man. The Rock mal s otcom veľmi dobrý vzťah.

Rockyho Johnsona pozná wrestlingový svet veľmi dobre pod prezývkou Soul Man. Profesionálny zápasník a otec známeho herca a tiež bývalého zápasníka zomrel včera vo veku 75 rokov. Infromovala o tom spoločnosť World Wrestling Entertainment.

Milovaný otec

Dwayne Johnson je herec, producent a tiež bývalý zápasník, ktorý šiel v otcových šľapajách. So svojím otcom mal naozaj veľmi blízky vzťah, ešte minulý rok daroval svojmu otcovi nové auto i dom. Rocky Johnson začal svoju kariéru ešte v 60. rokoch a bol to práve on, kto priviedol svojho syna k zápaseniu a bol jeho trénerom ešte skôr, ako sa z neho stal slávny herec.

Dwayne Johnson daroval svojmu otcovi na Vianoce auto. (Foto: Instagram/The Rock)
Zobraziť galériu (5)
Dwayne Johnson daroval svojmu otcovi na Vianoce auto. (Foto: Instagram/The Rock)  (Zdroj: Instagram/The Rock)

Svojmu synovi sa venoval najviac, ako vedel a bol na neho podľa vlastných slov naozaj tvrdý. Dwayne sa nikdy nevzdal a stal sa z neho rovnako dobrý zápasník a neskôr herec v akčných filmoch. Dnes ho však poznáme aj ako komediálneho herca. Rocky Johnson počas svojej kariéry bojoval proti rasizmu aminulý rok vydal svoju autobiografiu, do ktorej napísal predslov práve Dwayne. So zápasením skončilv roku 1991 a v roku 2008 ho uviedla do Siene slávy spoločnosti WWE.

Foto: SITA/AP/WWE, Inc.
Zobraziť galériu (5)
Foto: SITA/AP/WWE, Inc.  (Zdroj: SITA/AP/WWE, Inc.)

Viac o téme: JumanjiDwayne JohnsonThe Rock
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu