Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

81-ročný otec Angeliny Jolie sa nákazy nebojí: Na verejnosti žiadne rúško... Spolieha sa na Boha

Jon Voight Zobraziť galériu (2)
Jon Voight (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

81-ročný americký herec Jon Voight patrí medzi hollywoodske hviezdy, ktoré vo svete filmu zanechali po sebe nezameniteľnú stopu a množstvo hercov sa mohlo od neho učiť. V súčasnej situácii však nie je práve najlepším príkladom zodpovednosti. Na verejnosti chodí bez ochranných prostriedkov a spolieha sa pravdepodobne len na pomoc od Boha.

Hollywoodsky herec so slovenskými koreňmi a otec Angeliny Jolie patrí so svojím vekom 81 rokov do rizikovej skupiny, pre ktorú je ochorenie Covid-19, ktoréspôsobuje nový koronavírus,viac akonebezpečné. Napriek svojmu veku však Jon Voightza svojimi mladšími hereckými kolegami nezaostáva. Natwitterizverejnil už niekoľko videí, v ktorých cituje z Biblie a modlí sa za Ameriku, kdekoronavírus udrel v plnej sile. Stala sa novým ohniskom nákazy a dennodenne tam pribúda množstvo mŕtvych.

"Tento národ je pod božouochranou.Jozue zdvihol svoju archu a ukáže svojmu kráľovstvu, že tento vírus nevyhubí jeho ľud.Bude bojovať do konca a predvedie Ježišovi svoje modlitby," povedalv jednom z videí na sociálnej sietis prosbouBoha, aby vyhnal zo sveta novýkoronavírus, ktorýje podľa neho"prekliatím, ktoré ovládlo ľudstvo strachom".

(Zdroj: Repro foto Twitter/Jon Voight)
Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto Twitter/Jon Voight)  (Zdroj: Repro foto Twitter/Jon Voight)

"Moji spoluameričania, prekonáme tento vírus.Buďme silní, pretože sme dostali ten najväčší dar pre ľudstvo - sme všetci Božie deti.Boh tomuto národu požehnal. Kiež by Boh opatroval aj nášho prezidenta a jeho rodinu,"dodal hollywoodsky herec na sociálnej sieti, pretože je známe, že patrí k veľkým stúpencom Donalda Trumpa.

Na svoje modlitby sa ale očividne spolieha oveľa viac, akona všetky ochranné pomôcky. Tie v súčasnej situácii pomáhajú zabrániť šíreniu nového koronavírusu. Fotografi ho totiž v Los Angeles v posledných dňoch už niekoľkokrát prichytili, ako nakupuje v miestnej štvrti Bel-air bez toho, aby som chránil tvár rúškom či respirátorom. Snáď vie, čo robí.

Jon Voightje známy z filmov Polnočný kovboj (1969), Vyslobodenie (1972), Návrat domov (1979), či Splašený vlak (1986). Ďalej si zahral v snímkach ako Anakonda (1997), Nepriateľ štátu (1998), Pearl Harbor (2001), Lovci pokladov (2004), Transformers (2007) či Fantastické zvery a ich výskyt (2016).

Viac o téme: Jon Voight
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu