Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Babyboom pokračuje: Emma Roberts je tehotná! Prezradila ju jej mama

Emma Roberts Zobraziť galériu (6)
Emma Roberts (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Babyboom v Hollywoode pokračuje. Podľa najnovších informácií je tehotná neter Julie Roberts Emma. Otcom jej prvého dieťaťa má byť herec Garrett Hedlund, s ktorým tvorí pár len niečo vyše roka. Informáciu nepotvrdil ani jeden z nich, no na sociálnej sieti to prezradila mama herečky.

Informáciu priniesol americký magazín US Weekley vo svojom podcaste. Zatiaľ sa teda zdá, že herečka začína vo svojom živote novú kapitolu. Tehotenstvo ešte nepotvrdila ani herečka, ani jej partner. Prezradila ich však mama Emmy Roberts, ktorá komentovala jeden z príspevkov na sociálnej sieti Instagram, profil si potom zmazala.

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (6)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Prezradila ich mama

Tehotenstvo nepriamo potvrdila mama Emmy Roberts Kelly Cunningham, ktorá sa Instagrame odpovedala na množstvo blahoželaní. „Kelly, je Emma tehotná?“ znel jeden z príspevkov. „ÁNO!!“ napísala mama. V ďalšom príspevku jej gratulovali, že sa stane babkou. Cunningham poďakovala s tým, že je veľmi nadšená. Dnes však už jej profil neexistuje.

Babyboom pokračuje: Emma Roberts
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Nová kapitola

Roberts tvorila tvorila dlhých päť rokov pár so svojím hereckým kolegom Evanom Petersom. Mnohí fanúšikovia aj po ich rozchode i potom, čo si každý našiel nového partnera, verili, že sa dajú dokopy. To už zrejme nebude možné. Emma Roberts sa dala s Hedlundom dokopy minulý rok v marci. Fotografi ich prichytili ako sa držia za ruky v Los Angeles. „Garrett a Emma boli priateľmi, ale toto je niečo nové, sú spolu len pár týždňov,“ uviedol vtedy zdroj pre US Weekley.

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (6)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Odvtedy tvoria herci pár a svoj vzťah veľmi neskrývajú a spoločne začínajú novú kapitolu v ich životoch. Vzťah s Hedlundom sa zdá byť pokojnejší, ako s Petersom. Napriek tomu sa Roberts a Peters rozišli v dobrom. Hedlund predtým chodil s herečkou Kirsten Dunst.

Garrett Hedlund (Foto: SITA/AP/Al Wagner)
Zobraziť galériu (6)
Garrett Hedlund (Foto: SITA/AP/Al Wagner)  (Zdroj: SITA/AP/Al Wagner)

Foto: Instagram/Emma Roberts
Zobraziť galériu (6)
Foto: Instagram/Emma Roberts  (Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Viac o téme: Emma RobertsGarrett Hedlund
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu