Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexica Courtney z Dva a pol chlapa: Playmate a najhoršia herečka roka zbalila aj slávneho herca

Jenny McCarthy Zobraziť galériu (6)
Jenny McCarthy (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Objavila sa iba v pár epizódach Dva a pol chlapa, ale zanechala naozaj silný dojem. Priblížime vám, kto je v reálnom živote Jenny McCarthyová, predstaviteľka prsnatej sexice, ktorá taktiež skončila v Charlieho posteli - ale iba tej seriálovej.

Pochádza z katolíckej rodiny írskeho pôvodu. Po konci strednej školysa rozhodla študovať na Southern Illinois University odbor ošetrovateľstvo. Lenže štúdium bolo potrebné z niečoho platiť, a tak sa rozhodla poslať svojefotografie do chicagskej kancelárie časopisu Playboy.Nebolo až takým prekvapením, že získala ocenenie dievča mesiaca október 1993 a dokonca bola zvolená aj za Playmate roka. To ju nasmerovalo aj k natočeniu videa pre Playboy.

Fotky pre Playboy spôsobili pobúrenie

Sám veľký Hugh Hefner ju opísalako dievča, ktoré silno dbá na katolícku vieru. Pikantné fotky všakv jej katolíckej štvrti spôsobili pohoršenie a ich dom bol kvôli tomuniekoľkokrát obhádzaný vajcami. Dokonca ajjej sestry boli kvôli tomu šikanované na škole.

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Práca pre pánskyčasopisjej však cestu do Hollywoodu nevydláždila a o svoje miesto musela poriadne zabojovať. Všetko zmenilo až spolumoderovanie relácie Singled Out. Stala sa populárnou a televízia jej ponúkla vlastnú show, ktorá ale úspech nemala. Filmového debutu sa dočkala vo filme Čo robiť v Denveri, keď je človek mŕtvyz roku 1995.

Ona bola najhoršia herečka, exmanžel najhorší režisér

Prvú väčšiu úlohu dostala až o tri roky neskôr vo filme BASEketball a neskôr hrala aj v snímachDiamonds(1999), Scream 3 (2000), The Perfect You(2002), Scary Movie 3(2003). Mimochodom, herečkou je aj jejsesternica Melissa McCarthy.

V roku 2005 si zahrala hlavnú úlohu vo filme Dirty Love. Bol to však totálny prepadák aJenny McCarthyová si vyslúžila získala ocenenieZlatá malina 2006 pre najhoršiu herečku. Film ovládol aj kategóriu najhorší scenár a jej vtedajší manžel John Asher dostal "ocenenie" pre najhoršieho režiséra.

Jenny účinkovala aj v známych snímkach John Tucker musí zomrieť (2006) a Bodyguard proti svojej vôli (2008). Okrem toho si strihla aj menšie úlohy v seriáloch Pobrežná hliadka, Kutil Tim, Čarodejnice,Volajú ma Earl, Chuck a slovenskí diváci si ju určite pamätajú z Dva a pol chlapa, kde stvárnila sexy milenku Charlieho Harpera (Charlie Sheen) a následne aj Waldena Schmidta (Ashton Kutcher).

Popritomnaďalej pracovala aj pre Playboynielen ako modelka, ale aj v iných úlohách. V januári2005sa objavila na obálke časopisu v tzv. leopardovej koži v napodobenine firemného obleku so zajačími ušami.

Po jej boku sa objavil aj Jim Carrey

V rokoch 1999 až 2005 bola vydatá za spomínaného režiséra a herca Johna Mallory Ashera. Spolu majú synaEvana Josepha, ktorý trpí autizmom. Aj kvôli jeho diagnózesa venujepísaniu kníh o rodičovstve a autizme. Jej priateľom bol aj hviezdny herec Jim Carrey, s ktorým mala vzťah do roku 2010. O štyri roky neskôr sa vydala za ďalšieho hereckého kolegu Donnieho Wahlberga, s ktorým tvorí pár až do súčasnosti.

Jenny McCarthyová a Donnie Wahlberg
Zobraziť galériu (6)
Jenny McCarthyová a Donnie Wahlberg  (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Jenny McCarthy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Viac o téme: Dva a pol chlapaJenny McCarthyová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu