Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ŠOK Ďalší hollywoodsky herec skončil v nemocnici: Mel Gibson prekonal koronavírus!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Vianney Le Caer/Invision)

Amerického herca a režiséra Mela Gibsona v apríli na týždeň hospitalizovali v nemocnici po tom, ako bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19. Informovala o tom v piatok spravodajská televízia CNN.

Šesťdesiatštyriročný Gibson bol hospitalizovaný v USA a dostával liek s účinnou látkou remdezivir. Uzdravil sa a jeho test na prítomnosť nového druhu koronavírusu bol negatívny. Rovnako boli negatívne aj ďalšie testy, ktoré mu doteraz robili.


Mohlo by vás zaujímať:V Hollywoode sa môže natáčať, no má to háčik! Hanks otvorene: Nikto nevie, kedy začneme


Gibson skončil v nemocnici

Jeho zástupca informáciu potvrdil pre Daily Telegraph Australia. "V apríli ho pozitívne testovali a týždeň strávil v nemocnici. Bol liečený liekom remdezivir a odvtedy bol mnohokrát negatívne testovaný. Taktiež sa u neho potvrdili protilátky," povedal zástupca.

Gibson s partnerkou Rosalind Ross. (Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)
Zobraziť galériu (2)
Gibson s partnerkou Rosalind Ross. (Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Novým koronavírusom sa ešte v marci nakazili aj americký herec a režisér Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilsonová. Stali sa tak prvým celebritným párom, ktorý oznámil nákazu novým druhom koronavírusu. Obaja najskôr z austrálskej nemocnice a potom z domácej karantény na sociálnych médiách informovali o svojom zdravotnom stave. Medzi známymi osobnosťami infikovanými koronavírusom bola aj manželka španielskeho premiéra Pedra Sáncheza, monacký princ Albert či britský princ Charles.

Viac o téme: Mel GibsonKoronavírus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu