Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koronavírus dobehol aj najtvrdšieho chlapa Hollywoodu: The Rock sa nakazil s celou rodinou

Dwayne The Rock Johnson
Dwayne The Rock Johnson (Zdroj: SITA/AP/Joel C Ryan/Invision)

Americký herec Dwayne Johnson sa spolu s manželkou a dvoma deťmi nakazil koronavírusom. Bývalý zápasník wrestlingu prezývaný The Rock (Skala) to dnes oznámil na Instagrame. Zároveň dodal, že sa už všetci vírusu zbavili a sú zdraví.

"Moja žena Lauren, moje dve malé dcérky aj ja sme mali pozitívny test na covid-19," uviedol vo svojom instagramovom videu 48-ročný Johnson. "Bola to jedna z najnáročnejších a najzložitejších vecí, aké sme kedy museli prekonať," dodal.

Vírusom, ktorým sa nakazil od blízkeho rodinného priateľa, sa podľa Johnsona celá rodina už zbavila a všetci sú zdraví. Svojich fanúšikov herec vyzval, aby nosili rúška a posilňovali svoj imunitný systém vitamínmi a antioxidantmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Dwayne "The Rock" Johnson sa preslávil predovšetkým rolami v akčných filmoch, napríklad Múmia sa vracia, Kráčajúca skala či v niekoľkých dieloch série Rýchlo a zbesilo.

V rebríčku najlepšie zarábajúcich hercov časopisu Forbes tento rok už druhýkrát obsadil prvú priečku. Za uplynulý rok sa jeho príjmy vyšplhali na 87,5 milióna dolárov. V Spojených štátoch, kde herec žije, zaregistrovali už viac ako šesť miliónov nakazených koronavírusom a cez 185.000 mŕtvych.

Viac o téme: HerecDwayne JohnsonThe RockKoronavírus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu