Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Radostná novinka! FOTO Americká kráska odkryla sladké tajomstvo: Bude to...

(Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká speváčka a herečka Mandy Moore, hviezda filmov Nezabudnuteľná cesta či Vydáš sa a basta!, čaká bäbatko. O sladké tajomstvo sa podelila prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Kráska Mandy Moore bude mať dieťa. Radostnú novinu 36-ročná americká hviezda a jej manžel Taylor Goldsmith oznámili prostredníctvom Instagramu vo štvrtok. Moore aj Goldsmith (35) zdieľali súbor sladkých čiernobielych fotografií, na ktorých je dvojica žiari a Taylor jej drží bruško. Obaja pridali rovnaký popis, že chlapček Goldsmith príde na svet začiatkom roku 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Boy Goldsmith coming early 2021

Príspevok, ktorý zdieľa Mandy Moore (@mandymooremm),

Herečka začala s frontmanom hudobnej skupiny Dawes Taylorom Goldsmithom randiť v roku 2015. O dva roky, v septembri 2017, sa zasnúbili. O niečo viac ako rok po zásnubách sa obaja vzali na intímnom obrade v záhrade domu v Los Angeles v novembri 2018. Mandy Moore mala ružové svadobné šaty a prítomná bola len rodina a blízka priatelia.

Malý a intímny svadobný obrad herečka dopredu plánovala .„Obaja sme dosť tichí. Nikdy som si ho nepredstavovala v krásnych šatoch pred 300 ľuďmi. Bude to tiché a súkromné ​​- len pre nás," uviedla ešte počas plánov na svadbu pre magazín People Moore. 

Mandy Moore je známa predovšetkým z romantických filmov ako Denník princeznej (2001), Nezabudnuteľná cesta (2002), Honba za slobodou (2004) či Svadba a iné pohromy (2007). Najnovšie si zahrala v historickej vojnovej dráme Bitka o Midway (2019). V seriáloch si zahrala napríklad v Klinike Grace, Tron - Povstavenie (2012 - 2013) a aktuálne hviezdi v To sme my (This is us, 2016 - 2020).

Viac o téme: Mandy Moore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu