Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kňažko bojuje s koronavírusom: FOTO Skončil v nemocnici! Dojímavé vyznanie zdravotníkom

(Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Herec Milan Kňažko takmer pred dvoma týždňami informoval na sociálnej sieti o tom, že má koronavírus. Dokonca musel ísť aj do nemocnice. Dnes je už doma a na Facebooku vzdal úctu všetkým zdravotníkom.

O tom, že má koronavírus, informoval Kňažko koncom septembra. Po šiestich dňoch boja s nákazou musel ísť do nemocnice. Po niekoľkodňovej odmlke sa ozval na sociálne sieti a poďakoval všetkým zdravotníckym pracovníkom, lekárom a sestričkám. K statusu pripojil aj fotografiu. Na nej vidno, že koronavírus ho vyčerpal. 

Veľká vďaka všetkým lekárom a zdravotníkom

"S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami, doktormi a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých časoch a mimoriadne náročných podmienkach riskujú svoje zdravie, aby chránili to naše, vrátane záchrany toho najcennejšieho, životov," napísal Kňažko.

Verí, že zodpovední ústavní činitelia to v rámci nastávajúcej reformy zhodnotia nielen slovami. "Ešte raz Vám ďakujem za starostlivosť, ľudskosť, trpezlivosť a odbornosť. S úctou Váš Milan Kňažko," dodal. 

Koronavírus neprajem ani tým, ktorí šíria bludy

O koronavíruse informoval ešte koncom septembra. "Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som COVID pozitív, šiesty deň," napísal. Jeho stav sa zhoršil a preto musel ísť do nemocnice. "Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov," vyzval vtedy herec. 

"Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale COVID neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria," dodal. 

Viac o téme: Milan Kňažko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu